Love & Reality
Boer Jouke Boer zoekt vrouw seizoen 12

Jouke uit Boer zoekt Vrouw 2022

Jouke Huitema doet mee aan Boer zoekt Vrouw 2022. Jouke is inmiddels 31 jaar oud en wist al vanaf het allereerste moment de harten van veel kijkers te stelen. In het dagelijks leven is Jouke een melkveehouder en heeft hij liefst 120 prachtige jersey koeien. Iedere dag staat hij op tijd op om de koeien te melken. Jouke is dan ook een gelukkig man, maar er ontbreekt wel nog iets in zijn leven. Hij zou namelijk graag een leuke vrouw ontmoeten met wie hij zijn leven kan delen.

Jouke Huitema uit Boer zoekt Vrouw 2022

Jouke Huitema is een van de boeren uit Boer zoekt Vrouw 2022. De 31-jarige melkveehouder is de trotse eigenaar van liefst 120 prachtige jersey koeien. Iedere dag staat hij om 5 uur op om zijn koeien te melken. Daarna gaat hij graag nog even terug zijn bed in. Het liefst zou hij dan graag nog even tegen iemand aan willen kruipen, want dat is alweer een tijdje geleden. Voor Jouke veranderde er veel in zijn leven toen het misging met zijn vader. Jouke zit nu al zo’n tien tot elf jaar in het vak. Sinds zijn vader een hersenbloeding heeft gehad, is Jouke verantwoordelijk voor de stallen. Hij was toentertijd twintig jaar.

Jouke’s vader kreeg herseninfarct

Jouke uit BzV kan zich nog goed herinneren hoe het misging met zijn vader. “Mijn vader kreeg net voor het melken een herseninfarct. Die werd 5 uur in de ambulance geschoven naar het ziekenhuis en ik ging naar de koeien. Ten eerste heb je al de spanning hoe je vader eruit komt. Vooral de eerste dagen is het heel spannend of hij het überhaupt zou redden.” Gelukkig kwam de vader van Jouke er goed vanaf en inmiddels helpt hij ook weer mee in het bedrijf. Toch is het Jouke die het bedrijf tegenwoordig runt en dat doet hij met erg veel plezier.

Jouke Huitema op zoek naar ware liefde

In Boer zoekt Vrouw gaat Jouke op zoek naar de ware liefde. De laatste tijd heeft de boer weinig tijd gehad om naar liefde op zoek te gaan. “Ik heb heus wel eens iets geprobeerd of gehad, maar nog iets blijvends. Je bent met het bedrijf bezig en met de toekomst, maar mijn ouders leunen ook wel op mij. Dat is niet om zielig te doen, maar dat is wel zo”, gaf Jouke al aan. Tegenwoordig woont hij helemaal in zijn eentje in de grote boerderij waar zijn ouders eerst ook woonden. Daar is absoluut ruimte voor een leuke vrouw.

Tot op heden heeft Jouke altijd een sterke man moeten zijn, maar mogelijk kan hij binnenkort zijn gevoelens wel met iemand delen. “Als je met iemand een diepere band hebt, dan laat je die muur misschien wel een beetje zakken. Dat is wel leuker natuurlijk en makkelijker. Dat is toch wat ieder mens nodig heeft? Iemand die er voor je is.” Die dame vindt hij binnenkort misschien wel in Boer zoekt Vrouw 2022.

Wie is Jouke Huitema uit BzV?

Jouke Huitema komt uit een gezin met vier kinderen. Hij heeft twee broers en één broertje. Zijn oudste broer heeft al drie kinderen en ook zijn tweede broer heeft al een kindje. Jouke werd dan ook al vier keer oom, maar zelf wilde het nog niet helemaal lukken. Als Jouke niet aan het werk is op de boerderij, dan is hij graag aan het roeien. Samen met zijn roeimaten doet hij aan sloeproeien. Ze trainen een paar keer per week en doen ook mee aan roeiwedstrijden. Daarnaast mag hij ook graag een biertje halen met vrienden en of een avondje Netflix kijken. In de zomer is Jouke graag aan het tennissen. Ook kijkt hij graag naar sport op tv.

Wat voor vrouw zoekt Jouke?

In Boer zoekt Vrouw gaat Jouke op zoek naar een leuke partner. Hij zoekt een zelfstandige vrouw die zich ook makkelijk mengt onder vrienden. Met een muurbloempje heeft hij niet veel. In zijn toekomstige relatie vindt Jouke openheid belangrijk. Hij wil een vrouw om zich heen aan wie hij alles kan vertellen, ook als het niet is wat diegene verwacht of wil horen. Relaties heeft Jouke wel al gehad en de langste daarvan duurde 1,5 tot 2 jaar. “Ik heb her en der ook weleens gescharreld, maar nog nooit samengewoond. Sinds corona was het vrij rustig”, aldus Jouke op de site van BzV. Het is dan ook duidelijk dat Jouke uit Boer zoekt Vrouw 2022 toe is aan een nieuwe liefde.

➡️ Lees ook: Zijn boer Jouke en Karlijn uit Boer zoekt Vrouw nog samen?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert