Love & Reality
Hans Boer zoekt vrouw dames

Dit zijn de dames voor Hans uit Boer zoekt Vrouw

Ria, Monique, Margriet, Dinie en Annette zijn de dames die zich voor Hans hebben ingeschreven voor Boer zoekt Vrouw. Bij alle vijf de vrouwen gebeurde er iets toen ze de weduwnaar voorbij zagen komen op tv. Ze besloten een brief te schrijven en schopten het tot de speeddates. Ook die overleefden ze en nu zijn de dagdates aan de beurt. Maar wie zijn Ria, Monique, Margriet, Dinie en Annette uit Boer zoekt Vrouw?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Annette in BzV

Annette zien we ook terug tijdens de dagdates in Boer zoekt Vrouw. Ze was meteen onder de indruk van Hans. “Wauw! Wat is Hans een zorgzaam en puur mens die zijn emoties durft te laten zien. Dat raakte me enorm en liet me niet meer los.” Zij viel ook in de smaak bij Hans en werd uitgenodigd voor de speeddate. Ook mag ze door naar de dagdate.

Annette zou het geweldig vinden als ze nog een leuke man zou treffen. Haar toekomstdroom is dan ook niet voor niets: “Samen met een lieve man genieten van het leven, de kinderen en kleinkinderen. Het geluk zit in het genieten van de kleine dingen en die samen vinden.”

➡️ Lees ook: Zijn boer Hans en Annette nog samen?

Annette Boer zoekt Vrouw BzV

Dinie voor Hans in Boer zoekt Vrouw

Dinie heeft ook een brief gestuurd naar Hans. Waar de ander dames meteen vanaf het eerste moment overtuigd waren om te schrijven, was dat voor Dinie wel anders. Zij woont bij Hans in de buurt en kende hem dus al. Toch besloot ze een poging te wagen. “Later dacht ik wel, laat ik eens schrijven.”

Dinie is weduwe, maar nu toch wel weer klaar voor een relatie. Mogelijk vindt ze die wel met Hans die praktisch bij haar om de hoek woont.

Dinie Boer zoekt Vrouw BzV Hans

Afvallers boer Hans

Margriet in BzV

Toen Margriet de eerste aflevering van Boer zoekt Vrouw bekeek, bleef ze even hangen bij Hans. “Dat lijkt me een aardige lieve man, van hem wil ik meer weten”, dacht ze meteen. Ze besloot dan ook in de pen te kruipen en een brief te schrijven aan Hans. Dat hij het nog altijd druk heeft met het boerenleven, deert haar niet. “Ik ben op een boerderij geboren, dus ik weet dat de dieren altijd voorgaan.”

Toch zoekt Hans nu naar een leuke dame en Margriet ‘Grietje’ zou het niet erg vinden als zij die dame wordt. Mogelijk kan ze met Hans haar toekomstdroom vervullen. “Mijn droom is te genieten van alles wat op ons pad komt en samen oud worden.” Margriet werd tijdens de logeerdagen naar huis gestuurd.

Margriet Boer zoekt Vrouw BzV Hans

Ria voor Hans in Boer zoekt Vrouw

Ria is een van de dames die meedoet aan Boer zoekt Vrouw voor Hans. Toen ze de boer voorbij zag komen tijdens de voorstelronde kon ze niet anders dan een brief sturen. “Ik dacht: “wat een leuke sympathieke man. Hij heeft zo’n mooie lach en bewonder zijn passie voor het bedrijf dat die heeft.”” Het is iets wat Ria bekend voorkomt. “Ik ben zelf ook bijna mijne hele leve boerin geweest. Heerlijk om op de boerderij te zijn en toentertijd samen met mijn man het bedrijf te runnen. Ik heb een pluimveebedrijf gehad en heb dit twee jaar geleden verkocht.”

Ria blijkt een groot liefhebber van reizen te zijn. Ze heeft liefst 32 landen buiten Europa gezien, maar heeft toch een favoriete reis. “Maar de rondreis door Cuba en Bali waren wel de mooiste reizen, vooral door de prachtige natuur.” En haar toekomstdroom? “Het belangrijkste vind ik gezond blijven en dat ik nog lang mag genieten van mijn kinderen en kleinkinderen. Maar natuurlijk ook dat het klikt met Hans en we het liefdesgeluk bij elkaar weten te vinden.”

Ria Boer zoekt Vrouw Hans BzV

Monique doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Ook Monique gaat proberen om het hart van Hans te veroveren. “Mijn eerste gedachte was bij Hans dat hij voor mijn gevoel een hele lieve gevoelige man was, omdat hij ook zijn emoties durfde te tonen”, kan Monique zich nog goed herinneren. Met het boerenleven heeft ze ervaring. “Ik ben vanaf dat ik een paar jaar oud was op de boerderij groot geworden met koeien, varkens en paarden. Altijd met paarden gewerkt en veel op boerenbedrijven gekomen vanwege een opleiding.”

Monique is verder te omschrijven als zorgzaam. Zo weet ze precies wat ze zou doen met één miljoen: “Iets opzetten voor mindervalide mensen, zodat die kunnen genieten van alles wat het leven hen te bieden heeft.” In de toekomst hoopt ze nog een leuke partner te vinden met wie ze oud kan worden. Mogelijk lukt dat met Hans.

Monique Boer zoekt Vrouw BzV Hans

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep