Love & Reality
Boer Hans Boer zoekt vrouw seizoen 12

Hans uit Boer zoekt Vrouw 2022

Hans gaat in Boer zoekt Vrouw 2022 op zoek naar de ware liefde. Hans is 69 jaar oud en tegenwoordig een trotse paardenhouder. Vroeger zat hij in de varkens, maar vanwege ernstige allergieën moest hij daarmee stoppen. Het was voor Hans geen reden om de handdoek in de ring te gooien. Hij ruilde de varkens in voor paarden en is nog altijd een trotse boer. In Boer zoekt Vrouw 2022 gaat Hans, de oudste boer die tot op heden mee heeft gedaan aan het programma, op zoek naar de ware liefde.

Hans de Roover uit Boer zoekt Vrouw 2022

Hans de Roover doet mee aan Boer zoekt Vrouw 2022. Hij is 69 jaar oud en tegenwoordig succesvol fokker van springpaarden. Hij runt het bedrijf helemaal in zijn eentje. Zijn kinderen komen wel eens helpen, maar eigenlijk doet hij het werk voornamelijk in zijn eentje. Aan pensioen moet Hans nog lang niet denken. “Ik doe dit heel graag. Zolang ik het nog kan en goed kan, wil ik dit gewoon blijven doen. Als ik hier anderhalf uur werk of twee uur in mijn eentje, dan is alles geregeld”, laat Hans weten. “Mijn lichaam kraakt langs alle kanten, maar toch doe ik het graag.” Nu is het volgens Hans ook tijd voor een leuke vrouw in zijn leven. “Als ik ergens tijd voor moet maken, dan heb ik altijd tijd.”

BzV Hans is weduwnaar

Hans uit BzV leren we vanaf het begin kennen als een zorgzame man. 21 jaar geleden sloeg voor hem het noodlot toe toen hij afscheid moest nemen voor zijn vrouw. Zij was toen al twee jaar ziek. “Zij kon hier intens van genieten”, vertelt Hans nu. Hij bleef op zijn beurt achter met vier kinderen: drie dochters en een zoon. Ze waren toentertijd tussen de 11 en zeventien jaar oud. “Daar had ik al les van gehad. Mijn moeder was 41 en stierf ook en bleven met negen kinderen achter. Ik was de tweede oudste.” Hans heeft dan ook al kunnen oefenen, al had hij liever dat zijn vrouw was gebleven. “Want een moeder is veel belangrijker dan ik. Ik hoop dat ik nou kan doen wat er thuis vroeger bij ons verkeerd gedaan is.” Daar had zijn vrouw gelukkig alle vertrouwen in.

Hans heeft vier kinderen

Hans heeft zich sindsdien volledig ingezet voor zijn bedrijf én zijn vier kinderen. “Dat kon ik wel en dat heb ik ook altijd geprobeerd en ook gedaan. Ik denk dat ik daar nu heel veel voor terugkrijg.” Alle vier de kinderen van Hans hebben tegenwoordig hun eigen leven. Nu wordt het tijd dat ook Hans een leuke vrouw tegenkomt. Na de dood van zijn Heléne kwam hij nog wel eens leuke dames tegen en had hij nog drie keer een relatie, maar een succes werd het niet. Zijn dochters staan volledig achter Hans en hopen dat er nu wel een leuke partner voor hem gevonden wordt.

Hans uit Boer zoekt Vrouw wil lieve vrouw

Hans uit Boer zoekt Vrouw hoopt ‘zijn Grietje’ tegen te komen in Boer zoekt Vrouw. “Ik zoek een lieve vrouw waar ik lief en leed mee kan delen. Ik deel graag mijn vreugde. ’s Avonds alleen binnen zitten, vind ik niks aan. Ik doe het al lang, ik heb geen keus, maar ik zou graag met iemand samen zijn. Ook voor gezelschap, een stukje fietsen, samen op een terrasje, elkaar beetje levendig houden”, legde Hans uit op de site van Boer zoekt Vrouw.

De boer uit Strijbeek is ook duidelijk over wat hij het belangrijkste vindt in een relatie. “Dat we allebei onze eigen waarde kunnen houden en toch ongedwongen bij elkaar kunnen zijn. Dat je elkaar geen verplichtingen oplegt, dat het vanzelfsprekend gaat. Als ik iedere keer moet denken: dat mag wel, dat mag niet, of steeds gecorrigeerd wordt, daar word ik niet vrolijk van.”

➡️ Lees ook: Zijn boer Hans en Annette nog samen?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert