Love & Reality
Hayirye Desiree Sylvia B&B Vol Liefde

Dit zijn de dames voor Hans (Italië) uit B&B Vol Liefde

Hayriye, Desiree, Sylvia, Natascha en Denise strijden om het hart van Hans uit Italië in B&B Vol Liefde. In het tweede seizoen van B&B Vol Liefde zullen we kennismaken met in totaal vijf dames die het wil zien zitten om een beschuitje te eten met Hans. Hayriye trapt het seizoen af en is de eerste dame die afreist naar Italië. Dat is goed nieuws voor haar, want Hans verklapte al: “Ik ben zeer gespannen. Sowieso, welke van de vijf komt het eerst. Die krijgt natuurlijk de meeste aandacht. Daarna ga je eraan wennen.” Na Hayriye maken we kennis met Desiree. Als derde dame volgt Sylvia. Daarna maakt Natascha haar entree en maakt Denise haar opwachting.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep

Hayriye voor Hans (Italië) in B&B Vol Liefde

Hayriye reist voor Hans uit Italië af naar Bed & Breakfast San Jacopo. Hans is erg onder de indruk van de 57-jarige dame. Dat gebeurt al meteen nadat hij haar introductievideo ziet waarin Hayriye zichzelf omschrijft als ‘een enthousiaste, spontane meid die altijd positief in het leven staat.’ Zowel de dochter van Hans als Hans zelf zijn meteen onder de indruk. “In die ogen lees je echt: Ze is eraan toe, aan een man. Ik weet niet wat er gebeurd is in het verleden natuurlijk.”

Hans omschrijft die ogen van Hayriye als ‘pretoogjes’. In het dagelijks leven is ze werkzaam als administratief medewerkster. Wat deze moeder van drie volwassenen kinderen hoopt te vinden tijdens haar Italiaanse liefdesavontuur? “Ik hoop toch op die klik met Hans en dan ook eventueel samen een toekomst te gaan opbouwen, daar kom je voor.” De eerste indruk vanuit Hans is goed, al moet hij wel nog even wennen aan haar naam. In B&B vol Liefde moet blijken of Hayriye het hart van Hans verovert.

Hariye B&B Vol Liefde

Excentrieke Desiree in B&B Vol Liefde

De excentrieke Desiree is de tweede dame die door Hans is uitgekozen. Deze 55-jarige jongedame is in het dagelijks leven horecamanager. Eigenlijk is ze het best te omschrijven als een bezige bij. Zo verklapte ze al dat ze graag kookt, piano speelt, zingt, danst, verschillende talen spreekt en veel gereisd heeft. Ze denkt dat Hans wel eens dat juiste man voor haar kan zijn. “Ik denk dat Hans heel open, heel eerlijk is, helemaal zichzelf is. Een levensgenieter, zoals ik zelf ook ben. Bereisd, houdt van koken. Heeft het leven al helemaal doorleeft als het ware. Dus ik denk dat we geen moment een saai moment zullen hebben. Hans heeft door mijn filmpje een enorm veelzijdige vrouw gezien.”

Saai lijkt het allerminst te worden, want Desiree blijkt een nogal spontane vrouw te zijn. Ze treedt graag op in musicals en heeft energie voor duizenden. “Veel mensen kunnen mijn energie niet aan. Dat geldt misschien ook wel voor Hans, die vertelde: “Dit is een vulkaanuitbarsting. Het lijkt wel of ze vijftig gram snuift per dag.” Als dat maar goedkomt, want Desiree heeft in eerste instantie een goed gevoel: “Ik blijf heerlijk tot het eind. Ik ga een hele geweldige tijd hiervan maken. Ik denk dat Hans mij heel erg leuk vindt. Dat merk je aan de manier hoe hij me ontvangt, hoe we samen meteen al close zijn.”

Desiree Hans B&B Vol Liefde

Muzieklerares Sylvia voor Hans naar Italië

Sylvia gaat ook een poging wagen om het hart van Hans uit Italië te veroveren. Na het vertrek van Desiree en Hayriye is de weg vrij voor de 56-jarige muzieklerares om het hart van Hans sneller te laten kloppen. Zij is onder de indruk van hem en vindt dat een charmante heer een charmante dame als zij nodig heeft. “Wat mij aansprak aan Hans, is het type. Ik val op zo’n type man. En ik heb het filmpje heel goed bekeken en ik zag zijn ogen en dacht: Wauw, dat is een leuke man voor mij. En ik houd van een man met schwung, ik houd van een man met klasse en ik houd van een heel gezellige man. Hans lijkt mij een heel lieve man.”

Sylvia is naar eigen zeggen een veelzijdig persoon. “Ik heb verschillende facetten. Ik ben en een stadsmens, maar ik kan ook goed gedijen op het platteland. Dan trek ik mijn designerkleding uit en dan loop ik in mijn spijkerbroek op mijn blote voeten.” Aan haar deelname hoopt ze een leuke man over te houden. “Ik hoop op de liefde. Overal zie je mensen: Ze houden elkaar vast, ze kussen elkaar, ze zijn samen. Dat wil ik ook. Ik wil samen grijs worden met iemand.”

Sylvia B&B Vol Liefde

Natascha naar San Jacopo voor Hans

Natascha is voor Hans afgereisd naar San Jacopo. Ze is 39 jaar oud en werkt als wijkverpleegkundige. Ze ziet zichzelf in de toekomst wel wonen in Italië. “Ik zag Hans’ video en ik vond het zo’n leuke, charismatische en enthousiaste man. Het lijkt me ook een hele lieve man, dus ik dacht: Ik moet gewoon reageren”, vertelt ze over haar deelname.

Zelf omschrijft ze zich als een lieve, zorgzame vrouw die van aanpakken weet. “Ik heb net als Hans groene vingers. Dus ik denk dat we ook wel veel raakvlakken hebben. Ik heb een groot aanpassingsvermogen. Ik ben ook gewend om in een dorpje te wonen, dus op zich mis ik de stad ook niet.” Toch zou het voor Natascha wel even wennen zijn in Italië. “Het is een ander leven dan ik tot nu toe gewend ben. Ik heb wel het verzorgende in me, dus ik denk dat het runnen van een B&B me wel op het lijf geschreven is.” Natascha en Hans hebben wel een flink leeftijdsverschil, maar daar maakt ze zich niet druk om. “Het ligt er gewoon aan of die klik er is. Ik denk niet dat die leeftijd daarin echt een rol speelt.”

Natascha B&B Vol Liefde

Denise voor Hans in B&B Vol Liefde

Na de mislukte avonturen van Hayriye, Desiree, Sylvia en Natascha maakt Denise haar opwachting in de B&B van Hans. Denise is 59 jaar oud, woonachtig in Voorburg en werkzaam als pedicure. Ze valt op stabiele en betrouwbare mannen en iemand die bruist van de energie. “Ik ben een heel ondernemend mens. Het is voor mij heel belangrijk dat een partner ook ondernemend is. Want anders matcht het natuurlijk niet.”

Denise werd door haar beste vriendin gewezen op de introductievideo van Hans. “Hans is volgens mij een man die van de geneugten van het leven houdt. Lekker eten, lekker wijntje erbij. Ik heb hem ook zien koken in het filmpje en dat vind ik heel erg leuk, want het is best wel aantrekkelijk als een man lekker kan koken. Dat zijn toch wel eigenschappen die mij aantrekken.” De komende weken moet blijken of Denise het hart van Hans wel sneller laat slaan.

Denise B&B Vol Liefde