Love & Reality
Evert Boer zoekt Vrouw dames

Dit zijn de dames voor Evert uit Boer zoekt Vrouw

Sandra, Esther, Maud, Cora en Nans doen voor boer Evert mee aan Boer zoekt Vrouw. De dames besloten een brief te schrijven naar de boer nadat ze hem voorbij zagen komen in de voorstelvideo van BzV. Voor de speeddate mochten ze langskomen en daar blijft het niet bij. Evert is onder de indruk van de vijf dames en ze mogen dan ook langskomen voor de dagdate. Maar wie zijn Sandra, Esther, Maud, Cora en Nans uit Boer zoekt Vrouw?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Maud doet mee aan Boer zoekt Vrouw

Maud laat in Boer zoekt Vrouw meteen een onuitwisbare indruk achter. De kijkers thuis hebben het massaal over haar, maar duidelijk is dat ze geïnteresseerd is in Evert. Al vanaf het eerste moment voelt ze iets voor hem. “Eigenlijk voelde ik iets! Een siddertje, een schrik. Ik zag een lachend, ondeugend koppie, met mooie kaken en daarna ook sterke armen: aantrekkelijk! De lage stem met het Drentse accent was daarbij de bonus. En toen ik goed naar Evert ging luisteren, gebeurde er nog veel meer met mij. “Wat een lieve man! Wat een leukerd!” Dat dacht ik toen. “Hij ziet de liefde in de kleine dingen!””

Mocht Maud de ware zijn voor Evert, dan zal er wel veel voor haar veranderen. Ze heeft tenslotte nog helemaal geen ervaring met het boerenleven. Mocht ze nu één miljoen krijgen, dan weet ze wel precies wat ze daarmee wil doen. “Met 1 miljoen zou ik een stuk grond kopen en daar een heel klein huisje op zetten.  En dan mijn eigen ‘kleine natuurreservaatje’ maken met de mooiste bomen en planten. En ook een Ford Mustang uit ongeveer 1967 koop ik dan eindelijk.” En haar toekomstdroom? “Een liefde vinden die ook mijn soulmate is. In een mooi gebied leven met weinig herrie.”

➡️ Lees ook: Zijn boer Evert en Maud uit Boer zoekt Vrouw nog samen?

Maud Boer zoekt Vrouw BzV Evert

Cora voor Evert in BzV

Cora gaat in Boer zoekt Vrouw een poging wagen om het hart van Evert te veroveren. Al seizoenenlang kijkt ze trouw naar het programma, maar de juiste boer kwam voor haar nog nooit langs. Tot ze Evert voorbij zag komen. “Deze boer is van mij! Seizoen 12, de aanhouder wint, mijn boer zit er tussen. Groene ogen, inclusief twinkeling, die mij recht door het scherm aankeken”, dacht ze meteen toen ze Evert voor het eerst zag.

Cora is een zorgzaam type. Als ze nu een miljoen euro zou hebben, weet ze precies wat ze ermee zou doen. “Sowieso een rolstoelbus kopen voor de zoon van mijn zus en zwager.” Daarnaast zou ze graag een wereldreis willen maken. Ook hoopt ze een boer aan de haak te slaan. Haar toekomstdroom luidt dan ook: “Huisje Boompje Beestje Boer(tje).”

Cora Boer zoekt Vrouw BzV

Nans gaat voor Evert in Boer zoekt Vrouw

Nans is de laatste dame die het schopte tot de dagdate met Evert. Toen ze Evert voor het eerst zag, dacht ze meteen: “Wat een leuke man.” Ze aarzelde dan ook niet en besloot hem een brief te sturen. Het boerenleven is haar ook niet vreemd. “Het boerenleven geeft mij het gevoel van vrijheid. Zo heb ik met veel plezier jaren op een boerencamping gekampeerd.”

Met haar deelname aan BzV hoopt ze Evert aan de haak te slaan. Het zou een goede stap zijn in de richting van haar toekomstdroom. “Mijn toekomstdroom is samen met iemand in een natuurlijke omgeving wonen met een atelier om dingen te ontwerpen”, aldus Nans.

Nans Boer zoekt Vrouw BzV

Afvallers boer Evert

Sandra voor Evert in Boer zoekt Vrouw

Sandra heeft zich voor boer Evert ingeschreven voor Boer zoekt Vrouw. Toen ze hem voor het eerst zag, was ze meteen ondersteboven. “Wat een leuke man! Beetje verlegen, maar heel sympathiek. Mooie lach en ondeugende blik. En met overduidelijk veel liefde voor zijn bedrijf”, gaf Sandra te kennen. Het boerenleven is wel nieuw voor haar. Ze woont nu nog in een stedelijke omgeving, maar wordt wel vrolijk van de natuur.

Mocht Evert voor Sandra kiezen, dan krijgt hij wel ook meteen haar dochters erbij. Niet voor niets is haar toekomstdroom: “Eerst mijn dochters nog een poosje op weg helpen in het leven, wie weet de liefde vinden en samen op pad gaan (dichterbij en verder weg).”

Sandra Boer zoekt Vrouw BzV

Esther in BzV

Ook krullenbol Esther waagt een poging voor Evert. “Wat een prettige, bescheiden, speciale, gevoelige en grappige man. Mooi en slank, joepie!”, was de eerste reactie toen Esther boer Evert voor het eerst zag. In tegenstelling tot Sandra heeft Esther wel ervaring met het boerenleven. “Hier op mijn Waddeneiland zorg ik met veel plezier voor de dieren op de kinderboerderij. Ezels, varkens en koeien zijn mijn favorieten. Als dierenartsassistente werkte ik alleen met kleine huisdieren.”

Esther houdt van reizen. Ze is gek op Scandinavië en zou graag nog eens een bezoekje willen brengen aan IJsland. Ook over haar toekomstdroom is ze duidelijk: “Alleen nog maar werk doen wat ik echt graag doe en veel buiten zijn. Achterover zitten is niets voor mij. Nu nog een maatje om het leven samen te leven, heerlijk!” Is Esther de vrouw die het hart van Evert verovert?

Esther Boer zoekt Vrouw BzV

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep