Love & Reality
Boer Evert Boer zoekt vrouw seizoen 12

Evert uit Boer zoekt Vrouw 2022

Evert Hoorn doet mee aan Boer zoekt Vrouw 2022. De 58-jarige melkveehouder uit Ruinerwold heeft het allemaal goed voor elkaar. Zijn melkput is uiterst indrukwekkend, maar echt gelukkig is Evert niet. Er ontbreekt namelijk nog iets belangrijks in zijn leven: sociaal contact. Een glimlach van een vrouw kan zijn hele dag goedmaken, maar veel glimlachen ziet hij niet. Hij zoekt nu dan ook naar een leuke vrouw waar hij zijn leven mee kan delen. Misschien vindt Evert die in Boer zoekt Vrouw 2022.

Evert uit Boer zoekt Vrouw 2022

Evert Hoorn wil in Boer zoekt Vrouw 2022 op zoek naar een leuke vrouw. Evert is eigenlijk altijd aan het werk. Hij heeft een melkput waar veel boeren jaloers op zouden zijn. In de put kunnen twee keer twintig koeien tegelijkertijd gemolken worden. Als Evert niet aan het melken is, dan is hij bezig om de boel schoon te maken. Op een melkveebedrijf waar 186 koeien rondlopen, is er voor Evert en zijn broer Koop dan ook altijd wel wat te doen. Een dagje vrij neemt hij niet snel.

Zware tijd voor Evert en Koop

Voor Evert en zijn broer Koop zijn de laatste jaren zwaar geweest. Hun beide ouders stierven vrij snel achter elkaar. In oktober 2020 moesten ze afscheid nemen van hun moeder en in januari 2021 overleed ook hun vader. Het betekende het einde van de lunchpauzes met vier man. Op dat soort momenten valt het extra op dat er geen vrouw is. “Ik heb het altijd mooi gevonden om iemand om me heen te hebben en dat mis ik best.”

Evert uit BzV wil sociale contacten

Evert uit BzV merkt regelmatig dat het lastig is om iemand te leren kennen. “Op je werk kom je wel eens iemand tegen of je maakt er contact mee of je maakt even een praatje of je gaat even samen koffie drinken of eten. Dat is hier niet”, is hij helder. “Sociale contacten zijn er gewoon minder op boerderijen. Dat mis ik best wel. Wat is er nou mooier dan als er iemand is en ze lacht naar jou, dat maakt toch je hele dag goed.” Zo’n leuke dame hoopt Evert uit Ruinerwold in Boer zoekt Vrouw te treffen.

Evert zoekt vrouw met humor

Evert weet precies waar hij naar op zoek is tijdens zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw. “Ik vind het gedicht van Toon Hermans mooi: Je moet iemand hebben stil en oprecht. Die, als het er op aankomt, voor je bidt en voor je vecht. Pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient. Dan pas kun je zeggen: ik heb een vriend. En zo voel ik het ook, zo is het echt. Ik hou ook wel van iemand die een beetje humor heeft, waarmee je kan lachen. Ik hou van ondeugende steken onder water”, vertelt hij op de site van Boer zoekt Vrouw.

Lang geen relatie gehad

Voor Evert uit BzV is het alweer een tijd geleden dat hij een leuke dame aan de haak sloeg. Toen hij een jaar of twintig was, heeft hij een relatie van zo’n vijf jaar gehad. Ook tussen 2006 en 2008 woonde hij samen, maar die relatie werd plots verbroken. “Dat heeft me wel geraakt. Daarna heb ik geen relaties meer gehad.” Nu zoekt hij dan ook een leuke vrouw, die absoluut niet mee hoeft te werken op de boerderij. Wel vindt hij het belangrijk dat hij goed met haar kan communiceren en dat ze elkaar steunen. Misschien vindt Evert in Boer zoekt Vrouw wel een leuke dame met wie hij voortaan in de winter kan schaatsen op natuurijs of met wie hij een leuke actiefilm kan kijken.

➡️ Lees ook: Zijn boer Evert en Maud uit Boer zoekt Vrouw nog samen?

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert