Love & Reality
Maurice Arjan Married at First Sight

Zijn Arjan en Maurice uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Arjan en Maurice uit Married at First Sight nog samen? Arjan en Maurice vormen het eerste homostel van Married at First Sight seizoen 7. De twee mannen zijn alweer een tijdje op zoek naar een leuke partner. Voor Arjan heeft dat er een tijdje niet ingezeten, omdat hij veel aan het reis is geweest. Maurice is inmiddels alweer een jaar vrijgezel en zou het leuk vinden om zijn leven te kunnen delen met een leuke man. De grote vraag is echter: Zijn Arjan en Maurice uit Married at First Sight nog samen?

Arjan Bomekamp in Married at First Sight

Arjan Bomekamp waagt de sprong in het diepe en doet mee aan Married at First Sight. Arjan is 50 jaar oud en woont in Zwaag, een dorp in West-Friesland. Arjan wordt door de experts gezien als een mooie, stijvolle man met alles op orde. Hij ziet er goed uit, is intelligent en ontwikkeld en heeft over de hele wereld gereisd. Dat laatste heeft ervoor gezorgd dat hij zich niet echt heeft kunnen settelen.

In het dagelijks leven is Arjan werkzaam als bloemist. “Momenteel doe ik kleine evenementen en een beetje styling van huizen. En boeketten maken voor iedereen die het leuk vindt.” Arjan heeft twee zussen en ook zijn vader en moeder leven nog. Hij is naar eigen zeggen opgegroeid in een heel degelijk gezin waarin geloof, normen en waarden en tradities heel belangrijk waren. Ook moesten de kinderen er altijd netjes uitzien, omdat de mening van andere mensen er toe doet. Met zijn zussen heeft Arjan niet veel contact meer.

Leuke man

Met zijn deelname aan Married at First Sight hoopt Arjan een maatje te vinden. “Dat je elkaar mag erkennen voor het feit dat je bij elkaar wil zijn. Dat lijkt me ontzettend leuk om weer mee te maken. Ik hoef geen invulling, ik heb het prima. Maar samen ben je wel veel leuker en veel beter”, aldus Arjan. Hij zou het waarderen als zijn toekomstige partner lekker kan koken. Mischien vindt hij die perfecte partner wel met Maurice.

Maurice Westra in MAFS

Maurice Westra is de man die door de experts aan Arjan gekoppeld is. Maurice is 46 jaar en woonachtig in Rotterdam. De experts zien hem als een hele knappe aantrekkelijke man met goede sociale vaardigheden. Maurice is verder heel actief en sportief. Hij is werkzaam bij een bank waar hij werkt als relatiebeheerder. Als hij niets aan het werk is, is Maurice graag bezig met zijn groene vingers. “Ik vind het heel leuk om in mijn vrije tijd in de tuin te werken. Ik heb een grote tuin en dat is echt mijn hobby om lekker in de tuin bezig te zijn.”

“Ik vind het heel leuk om met vrienden af te spreken. Dan spreken we of hier af of bij anderen thuis. Ook vind ik het leuk om naar het strand te gaan. Samen met de hond, lekker een strandwandeling maken en even uitwaaien. Dat vind ik echt heerlijk.”

Partner

Het liefst zou hij zijn leven delen met een leuke man. “Ik heb een heel leuk leven en ik doe echt hele leuke dingen. Maar wat ik heel graag wil, is om dat samen met iemand te doen. Met een man, een partner. Omdat ik van mening ben: Hoe leuk is het om dat te delen.” Dat delen is Maurice alweer even niet meer gewend. Hij is alweer een jaar alleen. “Waar het verkeerd ging in mijn vorige relaties, is dat het niet de verkeerde persoon was maar dat ik me niet heel handig opstelde. Wat ik ervaren heb, is dat ik heel erg hard voor iemand ging lopen en dat ik me in dienst stelde van de ander. Dat we daardoor niet op een gelijk niveau zaten.”

“Dat maakt dat ik nu meer aan mezelf ga denken. En ook wel meer alert ga zijn op hoe ik me gedraag en wat goed voor mij is en wat goed voor de ander is en dat veel meer in evenwicht houd.” Maurice weet dan ook wat hij wil terugzien in zijn toekomstige partner. “Wat ik belangrijk vind in mijn toekomstige man is dat hij positiviteit in zich heeft, dat hij niet het bijltje erbij neergooit bij de eerste de beste tegenslag, maar dat we ook elkaar nog leuker gaan maken en nog gelukkiger.”

Zijn Arjan en Maurice uit Married at First Sight nog samen?

Arjan en Maurice uit Married at First Sight zijn wekelijks te volgen. De grote vraag is nu: Zijn Arjan en Maurice uit Married at First Sight nog samen? Het begint er slecht uit te zien voor Arjan en Maurice. Al vanaf het begin heeft Arjan zijn twijfels over Maurice, zonder dat er echt wat is gebeurd.  Na de huwelijksnacht roept hij Maurice bij zich om even te praten. Arjan heeft opnieuw een paniekaanval gehad en heeft zijn bedenkingen bij de match.

Het is zeer de vraag of dát nog goed gaat komen. Vooral omdat Arjan op Instagram al een reactie deelde waarbij het ernaar uitziet dat het niet gewerkt heeft tussen de twee. “In het avontuur stappen met de hoop dat het een fantastische wordt, was wat ik en wij zo graag gehoopt hadden. Het loopt soms onverwacht totaal anders, dat is zoals het gegaan is”, schreef hij. Het lijkt dan ook over en uit.

Definitief voorbij

In de negende aflevering van Married at First Sight werd de knoop dan eindelijk doorgehakt en werd duidelijk dat het definitief gedaan is tussen Arjan en Maurice. Maurice is in zijn eentje afgereisd voor de huwelijksreis en Arjan komt hem niet achterna. Arjan vertelde daarover: “Ik had nooit verwacht dat dit de uitkomst zou zijn. Ik ben een man en ik val op een man en die mag helemaal anders zijn dan ikzelf. En als je dan binnenloopt en je ziet gewoon bijna je broer staan. Serieus, ik schrok me helemaal. Ik ben nog nooit zo geschrokken. Ik zie mijzelf niet met mijn broer of een familielid in bed liggen en daar intiem mee zijn. Wat wel een waarde is voor mij, wat ik heel belangrijk vind. Ik weet gewoon dat Maurice niet mijn liefdespartner is.”

Maurice kreeg via een brief te horen dat Arjan niet naar Portugal zou afreizen. “Ik vind het ontzettend jammer dat hij er niet is. Nog niet eens op relationeel gebied, dat had ik zelf ook al niet meer zien zitten. Maar het gesprek waaraan hij nu refereert daar heb ik nu heel sterk de behoefte aan en dat doet hij nu niet. Dus dat voelt niet goed. Ik ben nu echt heel erg teleurgesteld. Het doet pijn.”

“Ik vind het zo jammer dat je niet het vliegtuig instapt en hier zit. En desnoods afspraken maakt van laten we elkaar alleen bij het ontbijt zien of we gaan een keer lunchen in de stad. We hadden het vorm kunnen geven. Maar dat je dit op deze manier afsluit, vind ik lastig en voelt voor mij als een zwakte bod om dat zo via een brief te doen.”

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!