Love & Reality

De Bevers: Kees slooft zich uit voor zijn stiekeme crush, John maakt een bommetje met ‘de koningin’

In aflevering twee van De Bevers gebeurde er weer een hoop. Met name dankzij Kees, want John had in de meeste activiteiten natuurlijk weer niet zo heel erg veel zin. Dat begon al toen Kees voorstelde om eens naar Hilversum te gaan voor een nieuwe set planten.

Verwelkte flora

Op het balkon floreert nu nog een bak vol dode bloemen. Tijd voor verandering erkent Kees, die altijd pleitte voor de planten, maar ze niet onderhield. Daarom moeten het nu nepplanten worden. Hij krijgt John mee naar Hilversum, waar hij vol frisse tegenzin achter Kees aan door de plantenzaak hobbelt. Tot overmaat van ramp is de koffiecorner gesloten wegens een gebrek aan personeel. Met pijn en moeite slagen ze erin om nieuwe bloemen en planten te scoren.

Lord Buffel

Nu is het voor Kees tijd om zélf op te bloeien. En wel in de sportschool, onder aanvoering van zijn grote idool Sam Hoogland alias ‘Lord Buffel’. Sam is bekend als fitnessinfluencer op de sociale media en drukt zonder al te veel moeite gigantische hoeveelheden schijven de lucht in. “Ik ben wel een beetje verliefd op hem, stiekem”, glundert Kees, die zelf beduidend meer moeite heeft met alle oefeningen. Als hij terug thuis vol trots vertelt over zijn avonturen met Sam, steekt John niet onder stoelen of banken dat hem hem allemaal bar weinig boeit. “Buffel? Wij zijn toch De Bevers!”

Op bezoek bij de koningin

Veel vrolijker wordt John van een bezoekje aan één van zijn betere vriendinnen, niemand minder dan Corry Konings. Corry heeft een gigantisch huis met zwembad, dus nu de zon schijnt komen John en Kees met alle liefde even langs,, die net als John zelf ooit doorbrak onder de vleugels van Vader Abraham (Pierre Kartner). Als John Corry het zwembad in duwt, voelt Kees zich al snel schuldig. “Tja, dé koningin van het lijflied het zwembad in duwen…” In de avond wordt er meegegeten bij vriendin Erica, die een extra bakje voor de hongerige heren klaar heeft gemaakt. Zelf waren ze natuurlijk véél te druk om te koken (of beter gezegd: bakken, in een frietkraam, ter voorbereiding op hun toekomstige frietkraam in Kroatië met geluidsman Roy). Eet smakelijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)