Zijn Damian en Shirley na Temptation Island VIPS nog samen?

Zijn Damian en Shirley na Temptation Island VIPS nog samen? Nog voordat RTL de kandidaten definitief had voorgesteld, was al duidelijk dat Damian en Shirley mee zouden doen aan Temptation Island VIPS. Damian leerden we in de afgelopen jaren kennen als één van de deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Nu is hij samen met zijn vriendin Shirley de ultieme relatietest aangegaan.

Hoe is het nu met Damian en Shirley?

Hoe is het nu met Damian en Shirley na hun deelname aan Temptation Island VIPS? Over een aantal koppels valt al iets te schrijven, maar Damian en Shirley zijn er aardig in geslaagd om onder de radar te blijven.

Damian en Shirley leerden elkaar kennen op Mallorca en werkten daar samen. Damian was de teamleder van Shirley toen zij werkte als propster. Hun begin was echter niet helemaal netjes. Terwijl ze beide nog in een relatie zaten, sloeg de vonk al over en gingen ze vreemd met elkaar.

Sindsdien is de band tussen de twee ijzersterk en zijn ze niet meer bij elkaar weggegaan. De grote vraag is alleen of hun liefde ook sterk genoeg is om de ultieme relatietest van Temptation Island VIPS te overleven. Tot op heden wijst niets erop dat één van de twee een misstap heeft begaan. Het ziet er dan ook naar uit dat Damian en Shirley nog altijd samen zijn.

Zodra meer bekend is over de huidige relatiestatus van de twee, wordt deze pagina bijgewerkt.