Zijn Damian en Shirley na Temptation Island VIPS nog samen?

Zijn Damian en Shirley na Temptation Island VIPS nog samen? Nog voordat RTL de kandidaten definitief had voorgesteld, was al duidelijk dat Damian en Shirley mee zouden doen aan Temptation Island VIPS. Damian leerden we in de afgelopen jaren kennen als één van de deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer. Nu is hij samen met zijn vriendin Shirley de ultieme relatietest aangegaan.

Hoe is het nu met Damian en Shirley?

Hoe is het nu met Damian en Shirley na hun deelname aan Temptation Island VIPS? Damian en Shirley leerden elkaar kennen op Mallorca en werkten daar samen. Damian was de teamleder van Shirley toen zij werkte als propster. Hun begin was echter niet helemaal netjes. Terwijl ze beide nog in een relatie zaten, sloeg de vonk al over en gingen ze vreemd met elkaar.

Sindsdien was de band tussen de twee ijzersterk en zijn ze niet meer bij elkaar weggegaan. De grote vraag is alleen of hun liefde ook sterk genoeg is om de ultieme relatietest van Temptation Island VIPS te overleven. Dat bleek niet het geval. Damian deed niet erg veel fout op het eiland, maar toch verbrak Shirley halverwege al de relatie, omdat ze ‘klaar met hem was’.

In de laatste aflevering, drie maanden na het reguliere seizoen, betuigde Shirley daar spijt van. Damian was echter nog steeds woest, en het was wel duidelijk dat de relatie tussen hen over was. “Shirley heeft mee een beetje getraumatiseerd, maar wie weet ga ik in de toekomst nog afspreken met Djamiah”, vertelt de Hagenaar. Dat laatste lijkt er echter ook niet van te gaan komen, want de wulpse verleidster heeft reeds een andere vriend.

En dus focust Damian zich vooral op zijn carrière als DJ. Shirley daarentegen heeft al een nieuwe relatie: met verleider Daan Akkermans, die het nieuws op 26 september bevestigde via Instagram. Leuk!