Love & Reality
Boer Evert en Maud Reunie Boer zoekt vrouw 2022

BzV-Maud: “Het leven op een boerderij is niet alleen maar makkelijk”

Maud verloor haar hart aan Evert in Boer zoekt Vrouw en sindsdien is het eigenlijk stil geweest rondom het koppel. Nu blijkt dat ze nog altijd gelukkig zijn met elkaar, maar dat Maud het zeker niet altijd even makkelijk heeft bij Evert. Dat komt vooral omdat het leven op de boerderij niet alleen maar makkelijk is. Dat legt ze uit in een interview in Story.

Niet makkelijk

In een dorp wonen is voor Maud niet nieuw. Ze heeft haar draai dan ook prima gevonden in Ruinerworld, maar toch is het niet altijd rozengeur en maneschijn. “Heel eerlijk: het leven op een boerderij is niet alleen maar makkelijk. Ik vind bijvoorbeeld de dagen heel lang duren. Dat komt omdat ik hier om zes uur opsta en dan om zeven uur ga helpen met melken. Om zes uur in de avond melken we dan nog een keer.”

Vaak doet Evert in de avond nog een laatste ronde, waarna het al middernacht is eer hij terugkeert. “Hij slaapt echt maar zes uur, ik ook als ik op de avondronde meega.” Toch dwingt Evert haar nergens toe. “Van Evert hoef ik niks en mag ik alles. Als ik tot één uur ’s middags in mijn bed blijf liggen, hoor je hem niet. Maar zo zit ik niet in elkaar. En ik wil natuurlijk lekker bij hem zijn!” Hoe leuk is dat!

➡ Niets missen van Boer zoekt Vrouw? Volg deze BzV groep op Facebook!