Love & Reality

Big Brother-Jill bewijst bijzondere transformatie met spannende Instagram-foto’s

De laatste weken zet Jill Goede, de winnares van Big Brother, zich enorm in voor bodypositivity. Door haar eigen onzekerheden te doorbreken wil ze dat ook voor andere vrouwen doen. En dat lukt alleraardigst.

Love yourself

Bij haar nieuwste post schrijft Jill daarom: “Wees lief voor jezelf vandaag.” Al kan ze haar grenzeloze humor natuurlijk ook niet opzij zetten, en volgt er een grapje: “Weetje jongens. Na 20 minuten hardlopen maakt je lichaam gelukshormonen aan, dat doet mijn lichaam al bij het zien van de menu kaart van de McDonald’s!”

Big Brother-huisgenoot Liese Luwel neemt de boodschap in ieder geval serieus, en is erg trots op Jill. “Oooh ik weet nog goed de dag in Big Brother at je zó onzeker was in dit broekpak… en kijk je nu eens shinen zoals het hoort!” Daarmee bewijst Jill dus dat ze meer van zichzelf/haar lichaam is gaan houden. En gelijk heeft ze, want ze is prachtig!

Haar volgers zijn het hier roerend mee eens. “Wat ben je toch een top wijf! Niks nep, lekker recht voor zijn raap. Als je het gaat maken op tv, blijf alsjeblieft”, klinkt het onder meer, en: “Eindelijk een vrouw die zichzelf is en het zelfvertrouwen heeft om de realiteit te laten zien. Hoedje af, Jill. Jij bent erg moedig en sterk!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jillgoede_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jillgoede_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jillgoede_)