Love & Reality

Nattevingerwerk De Bachelor: Na Maxime-stunt lijkt de winnares langzaam duidelijk te worden

We zijn nog maar net bijgekomen van de enorme stunt die Tony Junior in aflevering 7 van De Bachelor uithaalde, door één van de favorieten – Maxime Beurskens – naar huis te sturen. Maar de stoelriemen kunnen al weer vast, want episode 8 zit er aan te komen. Wat verwachten we daarin? Daarover lees je in de rubriek Nattevingerwerk.

Exit Maxime siddert na

Over de reden van het wegsturen van Maxime, die niemand aan had zien komen, wordt de hele week al veel gespeculeer. In De Telegraaf werd geopperd dat ‘Tony gewoon niet van zeurende vrouwen houdt, en dat Maxime daarom haar eigen glazen had ingegooid door veel te zwaarbeladen te praten tijdens hun dinerdate’. Maxime zelf zei: “Eerlijk is eerlijk: de date verliep anders dan de allereerste keer dat we elkaar zagen, daar ben ik het absoluut mee eens. Het ging ook wat moeizamer want hij moest koken en praten, en dat ging niet goed samen. Daardoor vielen er ook een beetje ongemakkelijke stiltes.”

In aflevering 8 gaat Tony met tekst en uitleg komen. De andere dames kaarten het namelijk gelijk aan en willen wel eens weten waarom Maxime haar koffers nou in moest pakken. Onze voorspelling: Tony gaat het weer gooien op het feit dat ‘de kus voor hem veel duidelijk maakte’, namelijk dat er toch een stukje sparkle ontbrak. Al leek er, lettend op de beelden, toch behoorlijk wat stoom vanaf te komen..

Oriana grijpt haar kans

De grote vraag is natuurlijk wie haar kans gaat grijpen nu er met Maxime een belangrijke concurrent is vertrokken. India maakt een goede kans, maar voor nu zetten wij ons geld toch op Oriana. Hoewel Tony met India al mooie momenten beleefde – de date in het colosseum als hoogtepunt – blijft Oriana maar terugkeren aan de zijde van de Utrechtse dj. En dat zegt natuurlijk ook wel wat.

Daarom zou het best eens kunnen dat Oriana nu écht door gaat pakken, en het gat dat Maxime achterlaat op gaat vullen. Nu we langzaam richting het einde van het seizoen hobbelen is er toch enige haast en doortastendheid nodig. Met zekerheid kunnen we alvast verklappen dat Oriana op een één-op-één date met Tony mag gaan in aflevering 8, en wat ons betreft is de kans reusachtig dat daar weer uitgebreid gekust gaat worden. Wij kunnen alvast niet wachten!

➡ Niets missen van Bachelor? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)