Love & Reality

Bibi is de nieuwe verleidster in Temptation Island

Bibi maakt in Temptation Island aflevering 9 haar entree als extra verleidster. De 27-jarige schoonheid uit Amsterdam gaat alles uit de kast trekken om Arda, Karim, Zach of Christian een foutje te laten maken.

Bibi nieuwe verleidster in Temptation Island

Bibi is geboren en getogen in de hoofdstad van ons land, Amsterdam. Ze maakt gelijk een opzienbarende binnenkomer in Villa Hansar, want ze kruipt bij deelnemer Arda op schoot voor een nogal pikant dansje zonder al te veel kleren te dragen.

In het dagelijkse leven is Bibi administratief medewerker, maar ze voelt zich in een bar of discotheek pas écht op haar gemak. Met het hart op de tong windt ze jongens zonder al te veel moeite om haar vinger.

Verleidster Bibi kruipt gelijk op schoot bij Arda

Bibi blaakt van het zelfvertrouwen en gaat dan ook all-in bij de jongens op Temptation Island, die slechts een prooi zijn voor haar. Doelstelling: minstens één van de heren een scheve schaats doen rijden.

Temptation-Zach bekvecht met Damian om Bibi

Overigens is niet iedereen gelijk onder de indruk van Bibi, want op Instagram vroeg oud Temptation Island VIPS-deelnemer Damian Diepeveen zich af of ‘dit serieus een verleidster is?’, insinuerend dat hij haar qua uiterlijk niet zo spectaculair vindt.

Deelnemer Zach nam het gelijk voor Bibi op en noemde Damian een ‘kotsmisselijk mannetje’. De kans is dan ook groot dat er tussen Zach en Bibi wel een band is ontstaan in de villa. Wij zijn benieuwd!