Love & Reality
Natascha Hans B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde: Donderwolken bij Astrid, onruststoker in Portugal en te aanwezige ex

De vierde week van B&B Vol Liefde is alweer bijna ten einde. In de aflevering van vandaag pakken donderwolken zich samen boven de B&B van Astrid, krijgt Richard in Portugal te maken met een onruststoker, gaat Natascha een zwaar gesprek aan met Hans en staat er bij Natasja in Frankrijk een middagje golfen op het programma.

Geforceerd

In Frankrijk is er alweer vroeg leven bij de B&B van Natasja. Menno is alweer vroeg opgestaan vanuit zijn tent en besluit met harde muziek te gaan sporten. Pas veel later wordt Natasja wakker en opent zij de B&B. Als de twee onder het genot van een bakje koffie een gesprek voeren, merkt Natasja dat ze afschrikt van Menno. Zo vertelt ze: “Als mijn aankomende vriend een goed idee heeft, doe maar. Vind ik alleen maar leuk.” Menno reageert: “Het eerste wat we doen, is een grasmaaier halen.”

Te snel

Een opmerking die Natasja nog niet echt kan waarderen. “Voor mij is het echt te vroeg als je dit soort opmerkingen maakt. Dan vind ik dat eerder niet leuk dan wel leuk. Ik wil niet geforceerd of te vlug. Ik ben sinds lange tijd weer aan het daten. Een beetje rustig aan, op Frans tempo.” Later op de dag staat er een potje golfen op het programma. Daar ziet Jos dan weer een totaal andere kant van Natasja. Zij wil altijd winnen, maar komt tijdens het golfen ook gestresst over. Iets wat Jos niet zo leuk vindt. Balen, want de ex van Natasja heeft juist het idee dat Jos het beste bij haar past.

Donderwolken in Oostenrijk

Boven de B&B van Astrid pakken donderwolken zich samen. Astrid baalt ervan dat Harmjan tegen Ruud heeft gezegd dat ze gezoend hebben. Ze besluit dan ook om hem even apart te nemen. Harmjan biedt zijn excuses aan: “Dat was niet de bedoeling om op die manier de boel uit te leggen aan anderen. Het is echt wel een slip of the tongue of misschien wel een klein beetje iemand anders op afstand houden. Ik ben daarin te ver gegaan.” Het is maar de vraag of Harmjan dat nog kan redden. Ruud scoort op zijn beurt juist wel pluspunten. “Het contact tussen mij en Ruud is heel makkelijk. Open, spontaan, vlot. Hij praat makkelijk. Een horecaman.” En ook hij is te spreken over haar: ‘Een krachtige vrouw, ik denk dat ik hier wel kan aarden’.

Onruststoker

Richard heeft naar eigen zeggen te maken met een onruststoker. Maureen en hij lijken niet echt een match made in heaven. “Hij is continu weg. Hij is meer van het ontwijken. Ik wil zien dat hij het waardeert dat ik die afstand heb afgelegd. Ik kan het heel goed zelf, maar kun jij ook voor mij zorgen als ik het niet kan”, vertelt Maureen aan Simone. Richard vangt dat gesprek deels op. “Beter wat minderen roddelen”, reageert hij.

“Deze prinses die acht jaar alleen is, denkt dat de hele wereld om haar draait. Je kunt alles van me krijgen, maar ik ga niet de heledag je handje vasthouden.” Toch gaan Richard, Ingrid, Maureen en Simone later op de dag nog even naar de haven. Maureen neemt daar het voortouw, waardoor Simone naar de achtergrond verdwijnt. Dat lijkt niet lang meer goed te gaan.

Aanwezige ex

Natascha krijgt het steeds zwaarder bij Hans uit Italië. “Ik merk dat als ik hier aanwezig ben, dat het lastig is dat er nog een ex-vrouw aanwezig is”, legt ze uit. Het begint aan haar te knagen dat Hans minder openstaat voor een liefde dan hij denkt. Libera is veel te veel aanwezig. “Ik merk wel dat er een klik is, maar er speelt van alles mee in de privesituatie wat het gewoon moeilijk maakt waardoor Hans zich moeilijk kan openstellen voor de liefde op dit moment.”

Aangesproken

Ze besluit Hans daarop aan te spreken. “Wat ik wel merk. Ik voel me heel erg fijn bij jou en vind het leuk in de B&B. Maar wat mij wel opvalt, is dat Libera nog heel erg gefocust is op jou en met jou bezig is. Dat krijg ik dan ook mee met het eten. ‘Hans wil je nog wijn, Hans wil je nog dit, Hans wil je nog dat?’.” Daarin voel ik me geremd om mijn positie daar in te nemen.” Volgens Natascha is Libera dan ook nog veel te veel aanwezig, maar dat heeft Hans niet door. Het gesprek lijkt Hans’ ogen wel te openen en hij wil Libera nu toch vragen om wat meer afstand te houden. Wij zijn nu al benieuwd hoe dit verder gaat.

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep