Love & Reality
Astrid Harmjan B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde-Astrid zwaar teleurgesteld door Harmjan

Astrid is zwaar teleurgesteld door Harmjan. In de meest recente aflevering van B&B Vol Liefde viel te zien dat Astrid haar date even apart neemt omdat ze niet blij is met iets wat hij gedaan heeft. Een dag eerder heeft ze van hem te horen gekregen dat hij tegen Ruud heeft gezegd dat ze gezoend hebben. Iets wat absoluut niet waar is.

Donderwolken

Boven de B&B van Astrid pakken donderwolken zich samen. Astrid is teleurgesteld. “Deze ochtend voel ik me gespannen. Ik heb waardeloos geslapen, want er zijn dingen gebeurd die oneerlijk zijn en als ik echt ergens niet tegen kan, dan is het oneerlijkheid. We kwamen terug en toen heeft Harmjan me verteld dat hij tegen Ruud heeft gezegd dat wij gezoend zouden hebben. Daar was ik niet zo blij mee, want dat is niet wat er is gebeurd. Ik weet niet waarom hij dat heeft gezegd, maar ik heb gewoon geen zin in dat soort spelletjes. Dit is geen spelletje, dit heeft met gevoel te maken en dat is never nooit een spelletje. Zulke spelletjes speel je niet, punt uit. Daar ligt voor mij duidelijk een grens. Iets groter of mooier maken dan het is, houd op, schei uit.”

Boel aangedikt

Ook Harmjan heeft door dat hij een fout heeft begaan. “Het was niet superslim van mij. Ik heb de boel gewoon aangedikt. Deed ik het om Ruud af te schrikken? Ik heb eigenlijk geen idee. Het vloog eruit. Toen het gebeurde, had ik er al spijt van. Het goede contact dat we hadden opgebouwd de afgelopen week, dan denk ik wel: O shit, heb ik dat door zo’n stommiteit weggegooid?”

Gesprek

Om de lucht te klaren, besluit Astrid het gesprek met Harmjan aan te gaan. “Ik vind dat alles bespreekbaar moet zijn en ik denk dat het voor hem ook wel fijn is om dingen te bespreken. Ik vind het lastig om dit soort gesprekken te voeren, want ik wil iemand niet kwetsen. Ik wil iemand in zijn waarde laten. Ergens geloof ik ook dat hij een goudeerlijk iemand is. Mede ook door de gesprekken die we hebben gehad. Daarom begrijp ik het ook niet.”

Als Harmjan door Astrid wordt meegenomen, is hij aardig nerveus. Astrid: “Ik wil het hebben over dat jij mij wat gezegd hebt. Dat er gekust zou zijn. Ik wil dat even duidelijk hebben. Ik denk dat wij van een en dezelfde situatie een totaal andere perceptie hebben. We hebben vorige week een heel goed gesprek gehad. Na dat gesprek heb je mij een omhelzing gegeven en een kusje. Voor mij was dat het. Maar door wat jij zei, kwam het op me over alsof we hadden staan zoenen. Dat was niet het geval.”

Spijt

Harmjan geeft toe spijt te hebben van zijn actie. “Dat was niet de bedoeling om op die manier de boel uit te leggen aan anderen. Het is echt wel een slip of the tongue of misschien wel een klein beetje iemand anders op afstand houden. Ik ben daarin te ver gegaan.” Astrid besluit Harmjan een tweede kans te geven, maar kan nog niet beloven of de schade nog hersteld kan worden. Als dat maar goedkomt…

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep