Love & Reality

Bachelorette-Joey onthult: ‘Had contact met deze Temptation Island-dame’

In de reünie-aflevering van The Bachelorette vertelde een gepikeerde Gaby Blaaser dat Joey van Herle ‘in de corona-tijd contact had met andere meisjes’. Dat hikte tegen het zere been bij de Limburger zelf.

‘Maar het was puur platonisch’

“Ik had zoiets van: wat zeg jij nou, ga je me nu echt zó neerzetten? Het enige wat ik aan haar verteld had, was dat ik in de coronatijd weleens ging skeeleren met een goede vriendin, om actief te blijven. En dat ik via Instagram contact had gehad met Daniëlle van Temptation Island, omdat zij wat samenwerkingen voor mij had geregeld”, vertelt Joey op de website Tijdschrift.nl. “Allemaal puur platonisch. En dan gooit ze me dit voor de camera voor de voeten? Ik denk dan: als je daar echt zo’n probleem mee had, had je dat gewoon als volwassen vrouw van vierendertig tegen mij kunnen zeggen.”

Vervolgens gaf Gaby aan dat ze toch nog wel met Jordy op date wilde. “Daar ben ik best laaiend over. Ze zei in de uitzending dat ik toch wel wat te jong was en dat de afstand ook een dingetje was. Was ze daar meteen mee was gekomen, dan had ik gezegd: ‘Lieve schat, dat begrijp ik.’ Maar ze heeft me vijf, zes maanden aan het lijntje gehouden. En vervolgens zegt ze dat ze een date met Jordy wil, die nog een jaar jonger is. Als ik dit achteraf zo hoor, denk ik: ik verdien zoveel beter.”

Verleidster Daniëlle Koppers ging er in Temptation Island VIPS vandoor met deelnemer Thomas Cox.