Love & Reality

Zwangere Temptation-Rodanya bijt van zich af na kritiek op situatie met Morgan

Rodanya is in verwachting van haar tweede kindje met Morgan Cyriel, ook al hebben zij geen relatie meer. En dat levert veel kritiek op, maar daar is Rodanya nu helemaal klaar mee.

‘Iedereen doet dit op zijn/haar eigen manier’

Op Instagram schrijft ze: “Zoveel mensen met zoveel bedenkingen over ons. Ergens voel ik een druk om wat mee te delen maar ergens ook weer niet. Toch wil ik wel mededelen dat ik soms schrik van de dingen die ik voorbij zie komen wat betreft ons 2e kindje. Wij zijn beide super blij met ons prinsesje op komst. Ik snap ook niet waar sommige negatieve verhalen vandaan komen over mijn zwangerschap maar zolang jullie niks van ons horen, is er niks van waar. Wij wilde altijd al kindjes en dankzij God hebben wij die ook gekregen”, prijst Rodanya zichzelf gelukkig.

“Over de situatie tussen mij en Morgan, het is niet dat wij elkaar net kennen. Wij zijn al 6 jaar elkaars beste vriend en elkaars eerste grote liefde. Tuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn maar ook wij zijn jong en hebben onszelf ontwikkeld door de jaren heen en zijn samen gegroeid tot 2 trotste ouders en 2 volwassen personen. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier en bij ons gaat dat zoals het goed is voor ons.”

“De mensen om ons heen weten wel beter en dat is het belangrijkst voor ons maar voor de mensen die echt willen weten hoe het met ons gaat, het gaat super goed tussen ons en meer kan ik er eigenlijk ook niet van maken.. Wij zijn zelf alleen maar SUPER trots op de personen die wij zijn geworden en waar wij nu de dag van vandaag staan. Verder wil ik er ook niet meer over kwijt en hoop ik dat dit jullie een beetje meer duidelijkheid heeft gegeven en we hierdoor in alle rust verder kunnen”, aldus Rodanya tot slot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)