Love & Reality
Ziko Big Brother 2021

Ziko haalt uit naar medekandidaten: ‘Alles begint met ikke-ikke-ikke’

Ziko is al na vier dagen uit het Big Brother-huis gestemd. In gesprek met De Telegraaf kreeg hij onder meer de vraag voorgelegd wie volgens hem als volgende naar huis moet. Daarin is hij niet mals over twee van zijn mede huisgenoten. Zowel Thomas als Nathalie kan niet op lof rekenen.

Naar huis

Ziko blijkt geen fan van Thomas en Nathalie. Op de vraag wie van hem als volgende naar huis mag, antwoordt hij: “Thomas, die altijd maar de achtergrond pakt en niet zichzelf laat zien om niemand tegen zich in het harnas te jagen. Of Nathalie bij wie elke zin uit haar mond begint met ikke-ikke-ikke. Volgens mij moet je juist een teamplayer zijn. Om met de groep als een fort tegenover Big Brother te staan.”

Ook sprak Ziko zich uit over wie volgens hem gekroond gaat worden tot winnaar. “Oeh, dan heb ik nu drie gegadigden. Nieuwkomer Nick heeft in korte tijd zijn stempel gedrukt in het huis. Hij is grappig en oprecht. Naomi is een heel lief, nuchter meisje die ik het van harte gun. En Liese natuurlijk, mijn maatje”, aldus Ziko.