Love & Reality
Rizwan Kendall MAFS Match or Mistake

Zijn Rizwan en Kendall uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

Het nieuwe Married at First Sight: Match or Mistake koppelde Rizwan en Kendall aan elkaar. De grote vraag is nu: Zijn Kendall en Rizwan uit MAFS: Match or Mistake nog samen? De twee leken in eerste instantie een goed koppel te vormen. Maar of ze nog bij elkaar zijn, is nog even de vraag. In dit artikel vertellen we je alles wat we weten over Rizwan en Kendall en hun relatiestatus.

Rizwan uit Heerhugowaard

In de eerste aflevering maken we kennis met Rizwan uit Heerhugowaard. Hij is 28 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als accountmanager recruitment. Rizwan wordt omschreven als een lange, aantrekkelijke man om te zien. Hij heeft een vlotte babbel en is wat dominant, maar achter dat dominante zit ook een hele lieve, zachte kant. Zo blijkt Rizwan dol op zijn katten. “Katten praten niet, dat is niet zo heel gezellig. Dus het zou leuk zijn als ik daar een vrouw naast heb zitten. Ik ben iemand die best rustig is, maar ik kan ook wel gek zijn hier en daar. En verder houd ik van wandelen, dus ik ben wel iemand die van de natuur houdt en ook wel graag buiten is.”

Zijn jeugd verliep niet heel vlekkeloos. “Ik heb niet zo’n stabiele jeugd gehad. Ik ben in Nederland geboren met een Nederlandse moeder en Pakistaanse vader. Die zijn op een gegeven moment uit elkaar gegaan. Toen is mijn moeder overleden en ben ik rond gaan zwerven in jeugdzorg.”

Pleegouders

Vanaf zijn derde kwam Rizwan bij zijn pleegouders terecht. Hij hoopt dat zijn toekomstige partner veel wegheeft van zijn moeder: “Verzorgend, heel lief. Dat zoek ik altijd wel in een vrouw.” Over zijn pleegouders heeft Rizwan nog meer lovende woorden. “Het begon als pleegouders, maar het zijn al mijn hele leven mijn ouders. Het zijn de mensen die mij een kans hebben gegeven om een normaal leven te leiden. Om op te groeien in een stabiele situatie en dat is iets waar ik ze voor altijd dankbaar zal zijn.” De experts willen hem koppen aan een girl next door met een kinderwens die een beetje tegengas kan geven en komen bij Kendall uit.

Kendall uit Rotterdam

Kendall zou wel eens de perfecte partner kunnen zijn voor Rizwan. Ze is 32 jaar oud, werkt als service medewerker en komt uit Rotterdam. Ze is al helemaal klaar voor een volgende fase in haar leven. Ze omschrijft zichzelf als iemand met ‘het hart op de tong’. “Ik heb geen blad voor de mond. Daar moet ik misschien af en toe ook een beetje voor waken. Dat ik niet alles zeg wat ik denk, maar verder weet je bij mij altijd wel waar je aan toe bent.”

Rizwan zal flink wat moeite moeten doen om haar hart te veroveren. “Je komt bij mij niet snel in mijn hart. Maar als je eenmaal in mijn hart zit, dan ga ik wel echt voor je door het vuur en doe ik echt wel alles voor je. Vriendschap en familie is voor mij heel belangrijk.”

Gescheiden ouders

Net als bij Rizwan verliep de jeugd van Kendall ook niet helemaal vlekkeloos. “Mijn ouders zijn gescheiden toen ik drie was. Mijn vader was wel in beeld, maar die zagen we eens in de drie weken. Dus dat is een andere band die je met je vader hebt opgebouwd dan met je moeder. Ik heb altijd gezegd: We hebben niks gemist, maar misschien is dat ook wel de reden dat ik super kieskeurig ben als het op mannen aankomt.” Met haar opa en oma heeft ze wel een goed voorbeeld. Zij waren meer dan zestig jaar getrouwd. “Zij zijn het voorbeeld dat echte liefde bestaat en als je ervoor vecht, dan kan het.”

Zijn Rizwan en Kendall uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen?

De grote vraag is natuurlijk of Rizwan en Kendall uit Married at First Sight: Match or Mistake nog samen zijn. De experts hadden wel hun twijfels bij het stel. Zo staat zij nu al open voor kinderen en mag dat van Rizwan nog wel even wachten. Ook de intro doet ons twijfels. Zo vertelt Kendall enerzijds: “Er is zeker wel een bepaalde aantrekkingskracht. De experts hebben een goede match voor mij uitgezocht.” Maar wat volgt is een simpelweg dramatisch vervolg voor hen beiden.

Vroegtijdig vertrek, niet meer samen

Er wordt constant geruzied, Kendall ziet het meer zitten in andere mannen – met name Feyyaz blijkt een bom onder het experiment. Het was dan ook niet verrassend dat Rizwan en Kendall voortijdig vertrokken. Het einde van het seizoen haalden ze al niet; Kendall en Rizwan zijn niet meer samen. Kendall schreef na afloop op Instagram nog: “Rizwan is een goed mens met het hart op de juiste plek. Ik gun hem dan ook het allerbeste en hoop dat zijn ware alsnog snel op zijn pad komt.”

➡ Niets missen? Volg de Married at First Sight Facebook-groep!