Love & Reality
Freddy Sylvia Married at First Sight MAFS

Zijn Freddy en Sylvia uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Freddy en Sylvia uit Married at First Sight nog samen? Freddy en Sylvia vormen het oudste echtpaar dat dit jaar meedoet aan MAFS. De twee lijken elkaar echt gevonden te hebben. Voor nu is er dan ook nog geen vuiltje aan de lucht en lijkt alles koek en ei tussen Freddy en Sylvia, maar hebben de twee dan echt de liefde gevonden?

Sylvia

Sylvia van Mierlo doet mee aan Married at First Sight. Sylvia is 58 jaar oud en toe aan een nieuwe relatie. Sylvia is woonachtig in IJsselstein en is een echte levensgenieter. Zo doet ze naar eigen zeggen heel veel dingen voor de lol en om mensen te helpen. Ze heeft dan ook altijd veel mensen om zich heen en houdt ook echt van die gezelligheid. Doordeweeks is de kans klein dat je Sylvia thuis aantreft. Ze is het liefst vijf van de zeven dagen onderweg, maar probeert in de weekenden wel gewoon thuis te zijn en rust in te bouwen. De weekenden houdt ze dan ook het liefst om haar huishouden op orde te krijgen.

Sylvia is inmiddels al tien jaar alleen, maar is in haar leven wel getrouwd geweest. Toen ze 26 was, gaf ze het ‘jawoord’, maar dat huwelijk bleek niet voor altijd. Wel werd ze in dat huwelijk de trotse moeder van twee kinderen: een dochter en zoon met wie ze een uitstekende band heeft. Met haar deelname aan Married at First Sight hoopt Sylvia opnieuw haar hart te verliezen.

Sylvia is te volgen via Instagram.

Freddy Hollander een echte bouwman

Sylvia is gematcht aan Freddy Hollander. Met zijn 69 jaar is hij een tikkeltje ouder dan Sylvia, maar dat hoeft niet per se voor problemen te zorgen. Freddy is 69 jaar oud en woonachtig in Duiven. Tijdens zijn carrière heeft hij altijd in de bouw gezeten. Hij begon gewoon als werkman, maar heeft zich in de jaren die volgde opgewerkt tot uitvoerder in onder meer aluminiumconstructies, ramen, deuren en kozijnen. Ook tegenwoordig is Freddy nog graag met zijn handen bezig. Zo maakt hij graag tafels en glas-in-lood. Daarnaast houdt hij zich bezig met metselen, stukadoren en tuinen aanleggen. “Wat mijn ogen zien, dat maken mijn handen.”

Met Married at First Sight stapt Freddy voor de derde keer in het huwelijksbootje. Hij is al twee keer eerder getrouwd en heeft twee volwassen zoons. Inmiddels is Freddy echter al vijftien jaar vrijgezel. Vervelen doet hij zich nooit, maar alles veranderde toen hij vijf jaar geleden op het treinperron instortte. Freddy werd in coma gehouden en toen hij weer bijkwam wist hij één ding zeker: Ik wil mijn leven anders invullen.

Zoektocht naar leuke vrouw
Freddy is inmiddels dan ook de zoektocht gestart naar een leuke vrouw. Freddy hoopt een dame tegen te komen met een beetje een uitstraling die zelf ook graag het initiatief neemt. “Liefde is dat je elkaar ook goed aanvoelt. Dat je elkaar ook in de waarde laat.” Hij vindt het dan ook helemaal niet erg om zijn vrouw een beetje los te laten, zodat ze ook haar eigen ding kan doen.” Daarnaast wil hij ook graag dat ze attent is.

Zijn Freddy en Sylvia uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Freddy en Sylvia uit Married at First Sight nog samen? De eerste tekenen zagen er goed uit voor Freddy en Sylvia. De twee hebben een matchscore van 76 procent en mede omdat dit stel al wat ouder is, verwachten de experts dat ze niet al te moeilijk doen over kleine dingetjes. In korte vooruitblikken zagen we lange tijd ook nog niets dat ons zorgen baart. Zo vertelde Sylvia al: “Alle ingrediënten zijn aanwezig, dus wie weet…” Toch gaat het in aflevering 12 even mis voor de twee.

Sylvia voelt zich niet goed en merkt dat ze afstand nodig heeft. Alhoewel ze eerder nog het idee heeft dat ze verliefd begint te worden op Freddy, slaat de sfeer vervolgens snel om. De twee besluiten het rustig aan te gaan doen. Eenmaal terug in Nederland vindend de twee elkaar toch weer terug. Ondanks dat Sylvia te horen krijgt dat ze ernstig ziek blijkt te zijn, besluit ze tijdens de laatste aflevering samen te blijven met Freddy.

Toch gescheiden

De laatste aflevering blijkt echter al ergens in november te zijn opgenomen. Uiteindelijk heeft Sylvia er alsnog voor gekozen om de knoop door te hakken en niet verder te gaan met Freddy. Daarover zegt ze: “We hadden al besloten om verder door te gaan. Omdat we na het programma elkaar pas echt leren kennen. Toen ik hoorde wat ik had vond ik het niet eerlijk, Freddy moet de kans krijgen om een gezonde vrouw te treffen. Ik heb voor Fred de keuze gemaakt om de stekker eruit te halen. Ik vind Fred ontzettend leuk en lief, ik gun hem dit niet.”

Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep!