Love & Reality
Jeroen Aviva Lang Leve de Liefde LLDL

Zijn Aviva en Jeroen uit Lang Leve de Liefde nog bij elkaar?

Zijn Aviva en Jeroen uit Lang Leve de Liefde nog bij elkaar? De tortelduifjes verlieten gezamenlijk de villa en dan komt automatisch de vraag hoe het verder is gegaan. Het antwoord is rooskleurig: goed!

Aviva en Jeroen in LLDL

In mei 2020 deden Aviva en Jeroen mee aan Lang Leve de Liefde. In de villa bleken de twee elkaar al snel te liggen. Vijf dagen mochten ze in de villa van LLDL blijven en die tijd maakten ze fluitend vol. Ze verlieten gezamenlijk het huis en daarna hadden ze een gezamenlijk weekend. Het hield niet op voor Jeroen en Aviva na Lang Leve de Liefde, want ze bleven elkaar zien. Dit vertelden de twee op het Facebook kanaal van Lang Leve de Liefde middels een korte video.

Zijn Jeroen en Aviva nog samen na Lang Leve de liefde?

“Het is inmiddels vijf maanden later”, zo opent Jeroen. “We zijn nog steeds samen actief.” Aviva vindt het superleuk. “Mensen willen weten hoe het met ons is, daarom doen we weer even een filmpje. We zijn nog steeds samen. Dus als je de liefde zoekt? Geef je op voor Lang Leve de Liefde en misschien heb jij ook mazzel.”

Aviva heeft winkel Klik

Aviva is nog altijd druk in de weer in Grave, waar ze haar winkel Klik heeft. En op de website van de cadeau en kledingwinkel meldt ze dat er ook een winkel in Wijchen komt. Met name op de Facebookpagina van Klik word je uitvoerig bijgepraat. Van Jeroen ontbreekt misschien hier ieder spoor, maar dat zegt niets over de relatie van de twee. Want hij helpt ook mee in de zaak! In een interview met Margriet spraken de twee namelijk nog uitgebreid over hun relatie. Aviva en Jeroen zijn na Lang Leve de Liefde nog volop verliefd. Al is de afstand wel een issue, maar dat lost ook weer problemen op.

Daten in etappes

Lang Leve de Liefde was de ideale route voor Jeroen, zo vertelt hij in het interview. “Daten in etappes had voor mij niet gewerkt. Ik heb het daar gewoon te druk voor, en de coronamaatregelen maken het ook niet gemakkelijker om elkaar te leren kennen. Daarom gaf ik me op voor het tv-programma. Ik ging er open in en had weinig verwachtingen. Dat Aviva en ik na vijf dagen pas uitgepraat waren, was een aangename verrassing. Ze is heel open en ondernemend en denkt niet in plaatjes. Vanaf onze eerste ontmoeting voel ik me op mijn gemak bij haar. We leerden elkaar in een korte tijd goed kennen, waardoor we een stevige basis legden. Daarna ging het snel.”

Aviva miste Jeroen gelijk

Jeroen en Aviva zijn na Lang Leve de Liefde samen uit eten geweest en daarna is Jeroen al snel op zaterdagen gaan helpen bij Klik. Beiden hadden al kinderen, die ze betrokken hebben in de relatie. Aviva is blij met hoe alles gaan. “Toen Jeroen wegreed na Lang Leve de Liefde, miste ik hem meteen. Omdat we een eindje uit elkaar wonen en allebei drie jongvolwassen kinderen én een drukke baan hebben, moesten we even onze weg vinden. We zien elkaar nu meestal op zondag. Ik hoop dat we als we tachtig zijn samen op een bankje zitten en terugblikken op hoe we elkaar leerden kennen. Vijf dagen op anderhalve meter afstand in een huis op tv, weet je nog?”