Love & Reality
Monique Aron Married At First Sight

Zijn Aron en Monique uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Aron en Monique uit Married at First Sight nog samen? Aron en Monique zijn allebei in de vijftig en toe aan het vinden van de ware liefde. De twee hebben hun leven wel op orde, maar er ontbreekt nog wat. De twee zijn toe aan wat meer spanning en avontuur en misschien vinden ze dat wel bij elkaar.

Aron van ‘t Hul in Married at First Sight

Aron van ‘t Hul is 54 jaar oud en doet mee aan Married at First Sight. Aron is woonachtig in Elst in de Betuwe en heeft daar een leuk huis. Hij is werkzaam als zelfstandig ondernemer aan het spoor in de technische beveiliging. Zijn moeder zag altijd al een zakenman in Aron, maar het duurde even voordat hij daar ook echt wat mee ging doen. Pas op zijn veertigste is Aron voor zichzelf begonnen.

In de liefde is het voor Aron nog niet gelukt. Hij heeft wel meerdere relaties gehad en heeft zelfs zes jaar samengewoond met een vrouw, maar de ware liefde zat er nog niet tussen. “Op een gegeven moment groei je uit elkaar. Dat was toen ik net mijn eigen bedrijf was begonnen en dan ben je soms zeventig tot tachtig uur aan het werk. Dat is niet goed voor je relatie en dat heb ik wel geleerd.” In een nieuwe relatie zal hij dan ook absoluut tijd maken.

Sociale vrouw

Aron weet goed wat hij zoekt in een vrouw “Ik vind het heel belangrijk dat het een sociale vrouw is. Sportiviteit is wel een belangrijk ding en het zou natuurlijk leuk zijn als we samen weg kunnen met de camper. Het lijkt me leuk om een rondje Europa te maken bij wijze van spreken.”

Aron is te volgen via Instagram.

Monique van Zessen perfecte match?

In Married at First Sight is Aron gekoppeld aan Monique van Zessen. Monique is net als Aron 54 jaar oud. Ze is woonachtig in Schiedam en is in het dagelijks leven werkzaam als verhuurmakelaar. Ze werkt al 25 jaar in het vastgoed en wilde eigenlijk iets totaal anders. Dat heeft ze gevonden met schoonheidsverzorging. Sinds januari heeft ze haar eigen praktijk als schoonheidsspecialiste.

Monique heeft haar carrière dan ook aardig op orde, maar in het liefdesleven wil het nog niet echt vlotten. Ze is achttien jaar getrouwd geweest, maar dat huwelijk liep spaak. Daarna heeft ze nog een relatie gehad van zo’n vier jaar, maar ook dat bleek het niet te zijn. Nu gaat ze alweer een tijdje als vrijgezel door het leven, want onder meer Tinder verliep voor haar niet succesvol. Monique hoopt in Married at First Sight een man tegen te komen bij wie ze lekker zichzelf kan zijn. “Ik wil dat we beide de beste versie van onszelf naar boven kunnen halen.”

Monique is te volgen via Instagram.

Zijn Aron en Monique uit Married at First Sight nog samen?

Zijn Aron en Monique uit Married at First Sight nog samen? In de vierde aflevering van Married at First Sight hebben we kennisgemaakt met het vijfde koppel van het seizoen. De promo op het nieuwe seizoen beloofde veel goeds voor het koppel. “Volgens mij hebben ze een goede match gemaakt. De perfect match misschien wel”, hoorden we Aron tenslotte al zeggen in de intro. Naarmate de afleveringen vorderden, zagen we de twee ook echt verliefd op elkaar worden. Bij de slotaflevering werd dan ook duidelijk dat de twee samenblijven.

Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep!