Love & Reality

Ziggy Martin Shipley deelnemer aan Love Island

Ziggy Martin Shipley is één van de vrijgezellen die tijdens Love Island seizoen 2 op zoek gaan naar de ware liefde. In het dagelijkse leven krijgt hij doorgaans veel aandacht van vrouwen, maar iets serieus kwam daar nog niet uit voort.

Ziggy Martin Shipley in Love Island

Ziggy Martin Shipley is 28 jaar en geboren op het mooie Aruba, maar woont inmiddels al een behoorlijke tijd in Nederland. Daar timmert hij momenteel aan de weg als diskjockey. Onder de naam DJ Ziggy Martin draait hij met name deephouse, techhouse en house.

DJ Ziggy Martin in Love Island

Op Instagram zien we dat hij al in een behoorlijk aantal discotheken en op festivals heeft gedraaid, van de Amsterdamse Chicago Social Club tot op Nikki Beach in Marrakesh, Marokko. In Love Island seizoen 1 hadden we met Matthy natuurlijk al een dj in huis; Ziggy wordt zijn opvolger.

Verder klust Ziggy bij als model en was hij al eens op de buis te zien: als zogenoemde ‘kofferjongen’ in Miljoenenjacht.

Ziggy was kofferjongen in Miljoenenjacht

Ondanks het feit dat dj’s doorgaans goed in de smaak vallen bij de vrouwen, is de boomlange Ziggy Martin Shipley dus nog wel single. Wel is hij verliefd op mooie auto’s en motoren, waaraan hij ook zelf sleutelt. Ook zijn eigen uiterlijk krijgt veel aandacht: Ziggy ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit.

Daaraan zal het dus niet liggen. Nu nog hopen dat Ziggy Martin Shipley op Love Island zijn droomvrouw gaat treffen, zodat hij haar mee kan nemen achterop de motor naar de meest romantische plekjes van het land. Dat klinkt niet slecht, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Barca🌴🇪🇸 . . . . . . . . #barcelona #weekendtrip #citytrip #spain #summertime #adventure #amsterdam

Een bericht gedeeld door Ziggy Martin (@ziggymartin_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

En of het Full House was🎉 #fullhouseamsterdam #kopstootbar #amsterdam #instadaily #fissa #picoftheday #sennheiser #pioneerdj

Een bericht gedeeld door Ziggy Martin (@ziggymartin_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kofferman miljoenenjacht! #miljoenenjacht #kofferman #amsterdam #rtl4 #lindademol

Een bericht gedeeld door Ziggy Martin (@ziggymartin_) op