Love & Reality
Yasmine Ex on the Beach

Yasmine heeft nu blond haar en dat ziet er zo uit

Yasmine Pieraards hebben we de laatste jaren leren kennen met zwart haar. Op Instagram blijkt de jongedame er nu echter totaal anders uit te zien. Yasmine gaat momenteel door het leven als blondine en ziet er heel anders uit dan voorheen.

Yasmine uit Temptation Island

Yasmine hebben we de laatste jaren in verschillende programma’s voorbij zien komen, maar haar tv-carrière begon als verleidster in Temptation Island. Toen al waren de mannen van haar onder de indruk en dat is na haar plastische ingrepen niet veranderd. Nadat ze vorig jaar te zien was als ex van Mezdi in Ex on the Beach: Double Dutch, zit ze in 2019 in de All Stars-editie van hetzelfde programma.

Buiten het programma blijkt Yasmine echter flink veranderd te zijn. Waar we haar in Ex on the Beach Double Dutch All Stars nog voorbij zien komen met zwart haar, blijkt uit nieuwe foto’s op haar Instagram-profiel dat ze momenteel met blond haar rondloopt. Waarschijnlijk gaat het om een pruik, maar op Instagram pakt ze er groots mee uit. Daarbij kan ze het ook niet laten om onder één van haar foto’s het bijschrift: “Quen Barbie, oh excuse me ‘QUEEN BARBIE'” te typen. Daarmee verwijst ze naar een situatie in één van de afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars waarbij ze aan Joshua vroeg of ze queen nou met één e of twee e’s schrijft.

Plastische ingrepen

Recent vonden we ook al uit hoe Yasmine Pieraards eruit zag voor al haar cosmetische ingrepen. Op een naar buiten gebrachte jeugdfoto is ze bijna niet meer te herkennen. Op zondag is Yasmine te zien in een gloednieuwe aflevering van EOTBDD All Stars.