Love & Reality

Yannick Bevers in Temptation Island: Love or Leave de single voetballer

Yannick Bevers schittert in Temptation Island: Love or Leave als onderdeel van de groep vrijgezelle mannen. Net als zijn concurrenten is ook Yannick op zoek naar de ware liefde, en naar een vrouw waarmee hij een toekomst op kan bouwen. Wie weet is dat wel met Julia, Delphin, Donna of Deborah.

Yannick Bevers in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Yannick is voetballer

Yannick Bevers is pas 24 lentes jong, maar weet al precies wat hij wil: een serieuze relatie met de vrouw van zijn dromen. De hunk uit Oostakker (België) werkt als zelfstandige in transport en is gepassioneerd dj. Zijn andere grote liefde is het voetbal. In 2016 brak hij door bij Sint-Lenaarts, een jaar later trok hij naar de Zwarte Leeuwen, maar inmiddels is Yannick terug bij Sint-Lenaarts, dat uitkomt op het vijfde niveau van België.

Op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt Yannick omschreven als ‘altijd goedgezind, eerlijk en grappig’. Hij geniet van het leven, maar er is nog één doel dat hij zeker wil gaan bereiken: trouwen met de vrouw waar hij al zo lang van droomt. Daarna hoopt de blonde god ook een gezinnetje te kunnen stichten.

Op zoek naar de moeder van zijn kinderen

Hoewel Yannick een allemansvriend is, wil hij voor de rest van zijn leven nog maar één vrouw. De ware. De moeder van zijn kinderen. Een korte relatie heeft hij helemaal geen zin meer in. Yannick gelooft in liefde op het eerste gezicht, maar is toch ook wel een tikkeltje kieskeurig.

Hij houdt van sportieve, goedlachse blondines. Aan dat laatste voldoet Julia, de vriendin van Wouter, in ieder geval. Maar laten we Donna, Delphin en Deborah zeker ook niet uitsluiten. Hopelijk – voor Yannick 0 scoort hij in ieder geval een leuke dame op Temptation Island: Love or Leave!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!