Wayne Siebenga deelnemer aan Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Wayne Siebenga is te zien in het vijfde seizoen van Ex on the Beach Double Dutch: All Stars. De Sittardenaar maakte in seizoen één al naam en gaat dus terugkeren in de special.

Wayne Siebenga in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Wayne mag gezien worden als de absolute original van EOTBDD. Hij betrad namelijk als allereerst de villa, in het allereerste seizoen van de MTV-serie. Gedurende zijn tijd in de villa in Portugal, in 2016, ontpopte Wayne zich op zijn zachtst gezegd tot een spraakmakend figuur.

Zo ging hij onder meer op de vuist met de Belg Altin (‘Mr. Steal Your Girl’), toen laatstgenoemde probeerde de knappe Simone af te pakken van hem. Het ging bij Wayne al snel van scheldwoorden als ‘pannenkoek’, ‘negentienjarige snotneus’ en ‘halve haan’ tot keihard knokken.

https://twitter.com/mtvnl/status/787746828133474309?s=20

Wayne Siebenga eigenaar Zuivere Koffie

In het dagelijkse leven is Wayne vooral druk met zijn eigen bedrijf, Zuivere Koffie. Dit is een uitzendbureau voor mensen die werk zoeken in de horeca- en evenementensector. Zowel op freelance-, als op vaste basis. Het bedrijf begon in 2018.

Zijn opleiding genoot de spierbundel overigens op een heel ander gebied: op de Interieur Design Academy. Vlak na zijn deelname aan Ex on the Beach seizoen 1 richtte Wayne ook al de kledinglijn Straycatz 13 op, maar dat werd geen succes. Wellicht kan een terugkeer op de landelijke televisie zijn carrière gelijk een nieuwe boost geven.

Wayne geen fan van ‘Bad Boy Brody’

Wayne heeft zelf in ieder geval hoge verwachtingen. “Tijd om wat orde te scheppen in de chaos”, lacht hij. “Mijn tactiek? Mezelf zijn.” Niet zoals ‘Bad Boy Brody’, beter bekend als El Loco, uit seizoen 4. Van hem heeft Wayne geen al te hoge pet op.

“Zij weten niet hoe zij zichzelf moeten presenteren op tv. Ik denk dat we er best een gezellige boel van kunnen gaan maken. Ook als Brody opeens de villa in komt lopen? Ik hoop dat hij mij in ieder geval niet zo bij mijn nek pakt, zoals Mezdi.” Dat belooft weer de nodige spektakel!