Love & Reality

Volgers halen uit naar Temptation-Amber om Instagram-foto: “Dat is gevaarlijk voor je baby!”

Ze heeft altijd gedacht dat ze niet zwanger kon worden, maar plots kreeg Amber na Temptation Island het nieuws dat ze in verwachting was van haar nieuwe vriend Arda. Ze is inmiddels 23 weken ver, het is een jongetje.

‘Haal die piercing er uit, het is gevaarlijk!’

Als ze een foto van haar babybuik op Instagram toont, barst echter een onverwachte bom los. Er is een navelpiercing bij haar te zien, en dat kan gevaarlijk zijn voor de ongeboren baby zodra er een ontsteking optreedt. Volgers overladen Amber met kritiek en vooral waarschuwingen.

“Ik krijg heel veel berichten over mijn navelpiercing. Dat dit niet goed is, dat die eruit moet, dat dit niet mag, dat dit gevaarlijk is. Ik ga maandelijks naar de gynaecoloog en de vroedvrouw. Zij maken een echo op mijn buik en zien dus de piercing. Mocht dat gevaarlijk zijn, dan hadden ze mij dat al lang gezegd”, reageert Amber op de stortvloed aan reacties.

“Dit is trouwens een zwangerschapspiercing en ieder lichaam reageert anders op dingen. Ik heb nog geen last of pijn, dus kan ik hem nog inhouden. Mijn gynaecoloog heeft mij aangeraden om hem eruit te halen van zodra ik pijn krijg. Een navelpiercing is niet gevaarlijk voor de baby in mijn buik. Het enige gevaar is dat die kan scheuren (als je last krijgt) waardoor er een ontsteking ontstaat en dat is niet goed. Maar de piercing zelf kan geen kwaad”, besluit Amber haar relaas.