Love & Reality

Victoria Vermeer deelneemster aan Love Island

Victoria Vermeer behoort in Love Island seizoen 2 tot de vrijgezellen. De knappe blondine is al een flinke tijd single en daar mag nu wel weer verandering in gaan komen, vindt ze zelf.

Victoria Vermeer in Love Island

Victoria Vermeer is 20 jaar en komt uit Amsterdam. De blondine met Russische roots woont tegenwoordig echter ook en aanzienlijk deel van het jaar in het Amerikaanse Miami.

Voor de kost werkt ze als model en is ze influencer. Bovendien heeft Victoria Vermeer onder de naam Vic een eigen Youtube-kanaal met nu al meer dan 42.000 abonnees. Dat aantal zal na haar deelname aan Love Island natuurlijk alleen nog maar verder groeien.

Victoria heeft Russische roots en woont deels in Miami

In de vlogs van Victoria gaat het erg veel over beauty en mode, maar stiekem is deze schoonheid ook niet vies van een vette hamburger van bijvoorbeeld de McDonald’s.

Als een jongen haar hart wil veroveren, kan je dan ook het best de date afsluiten met een bezoekje aan een fastfoodrestaurant. Bij voorkeur na het bekijken van een science-fiction-film in de bioscoop.

Victoria Vermeer heeft Youtube-kanaal onder naam Vic

Het moge dus duidelijk zijn dat Victoria, ook al heeft ze wel die looks, geen typisch ‘popje’ of ‘meisjes-meisje’ is.

Met haar blauwe ogen, stralende lach en afgetrainde lichaam doet Victoria Vermeer al jarenlang het hoofd van vele mannen op hol slaan, en scoorde ze zelfs iets meer dan een jaar geleden een vriendje in Amerika, maar de ware liefde leverde het dus nog niet op. Hopelijk slaagt ze op Love Island wél!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When is instagram gonna let you upload full length pics lol? 📸 @stevenwolles

Een bericht gedeeld door Victoria Love Island (@vic_loveisland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Victoria Love Island (@vic_loveisland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

que ▶️▶️

Een bericht gedeeld door Victoria Love Island (@vic_loveisland) op

https://youtu.be/El8cTTxmvYs