Love & Reality
Vera Big Brother

‘Valse Big Brother-meiden vallen Vera aan!’

Het wordt steeds spannender in het Big Brother-huis. Of in ieder geval: de kandidaten beginnen zich langzaamaan een beetje aan elkaar te ergeren. Nawel en Eveline staan lijnrecht tegenover Vera, en dat zorgt voor flink wat rumoer op het sociale medium Twitter.

Wie is de sfeerverpester?

Onlangs stonden Nawel en Eveline af te wassen en ondertussen gingen ze behoorlijk los over Vera. We hoorden Eveline bijvoorbeeld zeggen: “Als je er maar eentje (een Big Brother-deelnemer, red.) weghaalt, krijg je zo’n andere sfeer! Ik heb dat ook wel aangegeven, van: ga je het gesprek nog aan? Ik doe dat niet meer. Ik heb het een paar keer geprobeerd, maar ik loop tegen een muur aan en voor mij is het dan klaar.” Nawel: “Ze doet alsof, maar ze wil niet!”

Valse meiden

Op Twitter wordt er flink afgegeven op Nawel en Eveline, maar ook Vera is het bokje bij veel Big Brother-kijkers. @RambamSam roept: “Als je er al eentje weghaalt kan dat al zo’n verschil maken in de groep. Eigenlijk dus precies het zelfde gesprek als vorige week, alleen ging het toen over Nawel en haar sfeerverpestende gedrag.” @_KaleoGirl_ heeft genoeg gezien: “Weg met die twee nare meiden.” @IzzyMizz010: “Wat een valse meiden die Eveline en Nawel. Vera zegt nooit een kwaad woord over iemand.”

@flowerpowerbb zit juist in het andere kamp: “Deze Vera-lovers zijn ook echt het afvoerputje van de samenleving, niet normaal. Je mag niks meer zeggen tegenwoordig!”

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!