Love & Reality

Valentino Seccafieno in Temptation Island: Love or Leave single met Italiaanse roots

Valentino Seccafieno behoort in Temptation Island: Love or Leave tot de groep van twaalf mannelijke vrijgezellen. De hunk met Italiaanse roots heeft over vrouwelijke aandacht niets te klagen, maar acht de tijd nu wel rijp voor iets serieus. Valentino zoekt iemand om zijn liefde voor koffie, wijn en lekker eten mee te delen.

Valentino Seccafieno in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-single Valentino heeft Italiaanse roots

Valentino Seccafieno is met zijn dertig lentes nu wel op een leeftijd gekomen dat hij aan huisje, boompje, beestje wil gaan denken. In het verleden had de hunk wel al meerdere relaties, maar die waren telkens van vrij korte duur. Nu richt Valentino zijn pijlen op een vrouw waarmee hij kan gaan settelen, en echt iets op wil gaan bouwen.

Echte Bourgondiër met eigen koffiebar

Daar bedoelt hij ook het stichten van een gezinnetje mee, want Valentino heeft absoluut een kinderwens. Voor het brood op de plank runt hij een koffiebar; zelf is hij dan ook helemaal gek op koffie, al ruilt hij de koffie ook met enige regelmaat in voor een lekker (rood) wijntje. Dat in combinatie met zijn mooie naam verraadt natuurlijk al dat Valentino Seccafieno Italiaanse roots heeft.

Op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt de casanova uit het Belgische Maasmechelen omschreven als ‘een echte Bourgondiër’ en hij wil zijn liefde voor lekker eten met iemand delen. Wie weet wordt dat wel Donna, Deborah, Julia of Delphin!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @valentinoseccafieno

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @valentinoseccafieno

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @valentinoseccafieno