Love & Reality
Arda Amber Destiny

TI-Arda en Amber stapelverliefd, Bachelor-dame over avontuur

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

TI-Arda en Amber nog altijd stapelverliefd

Arda en Amber leerden elkaar kennen in Temptation Island. Arda deed mee aan het programma om zijn relatie met Elke te testen. Op het eiland verloor hij zijn hart aan Amber, die al binnen no time zwanger bleek te zijn van Arda. Nu blijken de twee nog altijd stapelverliefd op elkaar. Arda deelde op Instagram een foto met de tekst: “All I Need”. Amber reageerde daarop met: “The best part of me.”

Vrijgezelle dame bespreekt Bachelor-avontuur

Destiny is één van de dames die zich dit jaar heeft ingeschreven voor De Bachelor. Ze schreef zich in voor Tony Junior, maar haar avontuur is al razendsnel voorbij. Tony besloot Destiny niet mee te nemen naar de derde aflevering van het programma. “Dit was het avontuur voor mij. Helaas korter dan ik had gehoopt. Ik had echt veel meer van mijzelf willen laten zien. Vind het zo jammer”, staat onder meer bij de post.