Love & Reality

‘Temptation-ster verschuilt achter poezenpak Belgische Masked Singer’

Niet alleen in Nederland, maar ook in België is The Masked Singer een groot succes. De Belgen speculeren volop over wie er in de pakken verschuilt zitten bij hun optredens. Eén van de personages die de gemoederen flink bezig houdt, is de smoezelige poes.

Miss Poes

Miss Poes, zoals haar naam luidt, wordt omschreven als ‘politiek correct’.  “Ik wuif iedereen toe want dat kan ik goed, en haal mijn mooiste tandpastasmile boven. Ik heb er keiveel zin in. Ik voel de temptation helemaal.”

‘Ik voel de Temptation helemaal’

Dat laatste doet veel kijkers én media vermoeden dat het om een Temptation Island-personage gaat. De website Nieuws365 schrijft: “Bovenstaande hints leiden tv-kijkend Vlaanderen in sneltempo naar ex-Miss België Véronique De Kock, aangezien ze in het verleden ook Temptation Island presenteerde.”

Of toch Annelien Coorevits?

Echter zou het precies om dezelfde redenen ook zomaar Annelien Coorevits kunnen zijn: zij is net als Véronique voormalig Miss België én heeft jarenlang Temptation Island gepresenteerd! Aan de Nederlandse editie deed eerder al de huidige presentator Viktor Verhulst mee, samen met zijn vader Gert.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

Annelien Coorevits met Rick Brandsteder.
Veronique de Kock als presentatrice van Temptation Island

Een andere optie:

https://twitter.com/tybebeunis3/status/1482081230569066501