Love & Reality

Temptation-Sidney en vriendin al weer uit elkaar

Sidney Bout heeft enkele maanden een relatie gehad met ene Rowan Bakkum, maar dat is nu al weer voorbij. Derhalve is de spraakmakende ex van Demi Rutting uit Temptation Island 2019 weer single en op de markt.

Zou ook Rowan hem hebben gedwongen op een scooter te rijden?

Sidney deed met Demi mee aan Tempa: dat werd – ondanks de nodige scheurtjes vanwege zijn opmerkelijke gedrag als hij een borreltje op had – samen overleefd. Later ging het alsnog stuk toen Sidney met een ander meisje betrapt werd. De beelden gingen online, de relatie was over. Later kreeg Sidney een nieuwe vriendin, maar dat is nu dus ook al weer over, zo zien we op Sidneys Instagram- en Facebook-pagina.

Demi is sinds de breuk met Sidney overigens altijd vrijgezel gebleven en werkte vooral aan zichzelf: zowel mentaal als fysiek. In de krant De Gelderlander vertelde ze onlangs al: “We zijn vier jaar samen geweest en hebben drie jaar samengewoond in Heemstede. Wat er is gebeurd, heeft me echt een knauw gegeven. Ik viel af, kon niet meer sporten, niet meer goed slapen. We hebben helemaal geen contact meer en wat mij betreft gaat dat ook niet meer gebeuren. Maar uiteindelijk heb ik de knop om kunnen zetten en nu gaat het zó goed met me.”

Dit is de nieuwe vriendin van Sidney Bout van Temptation Island