Love & Reality

Temptation-Megan verrast volgers weer met compleet nieuwe look: “Onherkenbaar!”

Als er iemand uit Temptation Island enorm is veranderd sinds haar deelname, is het wel Megan Desaever. Ze kwam als een erg bescheiden, soms zelfs verlegen meisje op het eiland aan, als vriendin van Kevin, maar inmiddels ziet ze er echt heel anders uit. Qua uitstraling, maar ook simpelweg qua looks.

Megan 2.0

Her en der is daar wat ‘externe hulp’ bij aan te pas gekomen door middel van plastische chirurgie, maar Megan heeft nu ook haar haren laten verven en dat maakt een behoorlijk verschil. Ze gaat voortaan namelijk door het leven als blondine.

Vanuit Dubai verrast de 21-jarige beauty haar volgers met de nieuwe coupe. De reacties zijn vrijwel louter positief. “Wow!”, “Blondie” en “Je ziet er stralend uit”, klinkt het onder meer. Al blijven er ook kritische mensen: “Schoonheid, maar bruin was beter”, schrijft iemand bijvoorbeeld in de comments.

Eating with her Ex

Onlangs schoof Megan nog in Eating with my Ex aan samen met oude vlam Kevin. Daarin stelt ze onder meer de vraag of hij haar ‘nu sexyer vindt dan vroeger’. “Pas op met wat je zegt hé”, lacht Megan, die behoorlijk wat plastische ingrepen heeft ondergaan in de laatste jaren, nog. Maar Kevin ‘vond Megan vroeger ook al mooi’.

Swipe voor de Megan van nú:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)