Love & Reality
Cheyenne O’Keefe Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS-verleidster haalt uit na vroege exit: ‘Belachelijk’

In aflevering drie van Temptation Island VIPS werd duidelijk dat er maar liefst vijf van de dertien vrouwelijke verleidsters vervroegd naar huis moesten. De dames die op de vier deelnemende mannen het minste indruk als ‘temptation’ hadden gemaakt, moesten diezelfde avond nog de villa verlaten.

Verleidster Cheyenne hekelt Temptation Island VIPS: ‘Belachelijk’

En dat hikt tegen het zere been bij Cheyenne O’Keefe, die tegenover LoveReality.nl spreekt van gebroken beloftes en toezeggingen. “Ik vond het belachelijk. Er stond op papier dat we minimaal 2,5 weken vrij moesten houden in verband met de opnames. Dus ik heb vrij gevraagd van mijn werk, sterker nog mijn ontslag daardoor min of meer gekregen. En als puntje bij paaltje komt ben ik na één week al weer thuis..”

“Allemaal prima hoor, maar niet als je ook dingen als je huis, gas, water en licht moet bekostigen.” Het feit dat Cheyenne door de deelnemende mannen niet als een grote verleiding werd gezien, kostte haar de kop. Maar dat komt vooral doordat haar strategie meer over de langere termijn verspreid was, stelt ze.

‘Ik ga niet als één of andere natte doos achter de mannen aan rennen’

“Ik ben niet het doorsnee type meisje van wat daar zat. Ik ga niet alles op alles zetten om maar als één of andere natte doos er achteraan te rennen. Echt niet. Ik ben altijd al ‘one of the guys’ geweest.”

“Ik heb al ADHD en ik vond het helemaal verschrikkelijk om dan in die brandende zon een opname 73636 keer te moeten herhalen omdat er bij iemand anders weer iets misging.”

Heeft verleidster Cheyenne terug in Nederland alsnog toegeslagen bij één van de mannen?

Daar haar vroege exit kreeg Cheyenne nauwelijks de mogelijkheid om haar spel te spelen en één van de deelnemers te verleiden, maar toch wil ze van ‘gemiste kansen’ niet spreken. “Ik ben geen kansen misgelopen, want in Nederland heb ik mijn kansen alsnog gepakt. En goed ook”, insinueert Cheyenne dat ze terug op vertrouwde bodem alsnog toe wist te slaan bij één van de deelnemers.

“Het ergste wat je je kan bedenken, is waar!” Ze vult later nog aan: “En ik hou niet van half werk, bij mij is het nooit ‘één keer’. Ik hou van verdubbelen.” Of het gaat om Quentin, Thomas, Damian of Fabrizio wil Cheyenne nog niet verklappen. Spannend!