Love & Reality

Temptation-Daisy en Luca Borsato denken al aan grote stap samen

Vijf maanden geleden bevestigden Daisy Piras en Luca Borsato (de zoon van zanger Marco) dat ze ene relatie hebben samen. Na een fijne vakantie en de feestdagen samen te hebben doorgebracht zijn ze nog altijd stapelverliefd; komt de volgende stap samen er al aan?

Samenwonen

Aan Shownieuws bevestigen de tortelduifjes dat er plannen zijn om samen te gaan wonen! “We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden.” Eerder zei Luca nog: “Alles op z’n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren.” En inmiddels lijkt het moment dus al bijna aangebroken.

Geen luisterend oor

Deze week was er overigens nog lichte paniek in huize-Piras, want Daisy werd wakker en kon opeens niets meer horen. “Ik heb dus gisteravond mijn neus net iets te hard gesnoten/geniest (mijn allergieën waren rampzalig). En toen kreeg ik direct steek in mijn oor. Nu word ik wakker en hoor ik compleet NIKS meer. NIKS! En nu? Ga uiteraard de dokter bellen, maar wtf moet ik nu?” En vandaag de dag? “Helaas nog niks beter”, treurt ze, al blijft Daisy ook positief: “Wel lekker rustig zo!”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!