Love & Reality
Tcheutche Ex on the Beach seizoen 8

Tcheutche in Ex on the Beach: Double Dutch op zoek naar ware liefde

Tcheutche is te zien in Ex on the Beach: Double Dutch. In tegenstelling tot bijna iedere andere original hoopt hij liefde te vinden in de turbulente EOTB-villa. De Vlaamse vlogger van Congolese afkomst is namelijk iemand die op zijn best is als hij stapelverliefd is.

Tcheutche in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Tcheutche van Vlaams-Congolese afkomst

Tcheutche zag 23 jaar geleden voor het eerst het levenslicht in België. Hij heeft Vlaamse wortels, maar zijn verre roots liggen in Congo, continent Afrika. In het dagelijkse leven is hij erg druk met vloggen; op zijn Youtube-kanaal deelt hij video’s, doorgaans samen met zijn drie broers. De belangrijkste personen in zijn leven. In de video’s geeft Tcheutche antwoord op lastige vragen, bijvoorbeeld over liefde en taboes. De tip die hij het vaakst geeft aan mannen die om verleidingsadvies vragen is: speel soms ook een beetje hard-to-get. Mogelijk gaan we die strategie dus ook van hem zelf zien, in Ex on the Beach.

Gespierde hartenbreker

Naast vlogger is Tcheutche ook fanatiek sporter en hij let erg goed op gezonde voeding, maar de stempel ‘fitboy’ wil hij niet hebben. Alsook het label van ‘player’. Tcheutche erkent dat hij ‘graag opties openhoudt bij de vrouwen’, maar is niet per se een womanizer. “Ik ben een hartenbreker maar ik wil het niet. Soms heb je geen keuze”, verklaart hij zelf, op zijn profielpagina bij MTV.

Op zoek naar de ware liefde

In EOTB wil hij echter de liefde gaan vinden. Hij staat wagenwijd open voor een relatie, alleen al omdat Tcheutche verslaafd is aan lekker in bed liggen en knuffelen met een dame waarop hij helemaal gek is. Lust is dus niet zijn prioriteit in de show, maar toch ‘sluit hij ook niet uit dat we hem tussen de lakens in actie gaan zien’. Het is immers geen Lingo, waar-ie aan meedoet! Gaat deze spierbundel in EOTB zijn knuffelbeer vinden, of eindigt hij tóch weer als hartenbreker (en dus als single)?

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)