Love & Reality

Stuwey Reijnders verleider in Temptation Island VIPS

Stuwey Reijnders is in Temptation Island VIPS één van de dertien mannelijke verleiders. De gespierde Brabander gaat alles uit de kast halen om Channah, Pommeline, Yasmin of Shirley te verleiden in Thailand.

Stuwey Reijnders in Temptation Island VIPS

Stuwey komt uit Oss, maar woont al erg lang iets verderop in Noord-Brabant, in Heesch. Hij runt een eigen bedrijf: Dakservice Reijnders, waarmee hij dakbedekking, reparaties, inspecties, onderhoud en dakschoonmaak uitvoert.

Verder werkt Stuwey aan een kledinglijn die net is opgezet: Chachi Boys. In zijn vrije tijd bestijgt de Temptation Island VIPS-verleider graag de crossmotor, waarop hij al jaren wedstrijden rijdt op een behoorlijk niveau. In zijn jeugd trainde Stuwey vijf dagen per week op de motor, gevolgd door een wedstrijd op zondag.

Temptation Island VIPS-verleider Stuwey was veelbelovend motorcrosstalent

“Ik heb geen hekel aan trainen, maar die wedstrijd op zondag voelt wel als de beloning voor het harde werk”, zei Stuwey tien jaar geleden, toen hij zich opwerkte richting het jeugd-EK, over zijn drukke schema in het Brabants Dagblad. In 2008 ging het echter gruwelijk mis, toen hij bij een val zijn enkel en sleutelbeen brak. Stuwey lag lang uit de running.

Maar hij is uitstekend hersteld en getuige zijn kiekjes op Instagram weer topfit. Stuwey is namelijk afgetraind en heeft zijn lichaam laten opsieren met de nodige tatoeages. We zien onder meer de teksten ‘Verliefd op Ibiza’, ‘LA’ en ‘#YoungWildFree’ op zijn borst, en vlak daaronder een vrouwengezicht afgebeeld.

Kan verleider Stuwey het hoofd van Pommeline op hol krijgen in Temptation Island VIPS?

Op Temptation Island VIPS hebben we met Pommeline natuurlijk een deelneemster die gek is op tattoos. Wellicht kan Stuwey, een echt feestbeest, eens een poging bij de knappe blondine van Fabrizio wagen. Wij zijn razendbenieuwd!