Love & Reality

Sophie Samallo in Temptation Island: Love or Leave als verleidster

Sophie Samallo is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Sophie Samallo in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Sophie is biseksueel

Sophie Samallo is 20 jaar geleden geboren in Tilburg, waar ze nog altijd met veel plezier woont. Ze is er werkzaam als sportcoach, wat ook wel af te zien is aan haar strakke, afgetrainde lichaam. Ook verdient ze haar brood als medewerkster bij juwelier Lucardi.

Sophie omschrijft zichzelf ‘lief en zorgzaam’, maar ook niet onbelangrijk om te benoemen: ze valt niet alleen op mannen, maar ook op vrouwen. De Brabantse beauty is dus biseksueel. Wij zijn alvast razend benieuwd of één van de deelnemende heren (Sorelis, Greg, Marco of Sonny) haar hart sneller kan laten kloppen. Of beter gezegd: andersom.

Sophie benadrukt tot slot dat ze tijdens het avontuur in Italië vooral zichzelf wil blijven. Gaat dat genoeg blijken om een connectie met de mannen op te bouwen? We komen er snel genoeg achter, in Temptation Island: Love or Leave!