Love & Reality

Shallie Abbiusi in Temptation Island: Love or Leave curvy single

Shallie Abbiusi is als single in Temptation Island: Love or Leave te zien. Met haar Italiaanse temperament, knappe koppie en prachtige curves kan ze ieder mannenhart sneller laten kloppen, maar inmiddels acht ze de tijd wel rijp voor een serieuze relatie.

Shallie Abbiusi in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-Shallie curvy beauty met Italiaanse roots

Shallie Abbiusi zag 28 jaar geleden voor het eerst het levenslicht, en sindsdien geniet ze iedere dag van het leven. Dankzij haar Italiaanse wortels zit ze boordevol passie en kan ze niet wachten om dat met een leuke man aan haar zijde te kunnen delen. Vandaar haar deelname aan Temptation Island: Love or Leave.

Haar brood verdient ze als laborante en social media strategist (ze is de CEO van The Online Empire, een social media-marketingbureau), al is het leven voor deze wulpse beauty dus veel meer dan alleen maar werken. Getuige de hashtag #TeamJesus is ze gelovig. Ze gelooft in ieder geval ook in zichzelf, en dat is volledig terecht.

Social media-koningin op zoek naar liefde

Op Temptation Island: Love or Leave wil Shallie ook een luisterend oor gaan bieden aan de mannen uit de koppels, want ‘ze weet hoe het is om vast te zitten in een relatie’, klinkt het. Zelf heeft ze een enorm zwak voor ambitieuze, serieuze mannen die zeker zijn van hun zaak en ook maar al te goed weten wat ze willen. Stiekem valt Shallie vaak, soms ongewild, voor een jongen met ‘badboy-looks’, maar de zuiderse parel vindt de tijd nu toch echt wel rijp voor een serieuze relatie. Wie weet vindt ze die wel bij Koen, Nico, Wouter of Bert!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!