Love & Reality

Saturday Night Live brengt hilarische parodie op Love Island

In veel landen is Love Island inmiddels razend populair. Zo ook in Engeland. Maar de mensen achter talkshow Saturday Night Live lijken die hype niet zo goed te begrijpen: zij maakten een geweldige parodievideo op Love Island.

Parodie Saturday Night Live op Love Island

RTL Boulevard schrijft: ‘Toen actrice Phoebe Waller-Bridge door Saturday Night Live werd uitgenodigd als host, mocht zij een aantal stukjes bedenken voor de show. Hiervoor transformeerde ze zich tot de plastische Bella-Rosa, wiens vader in de bouw werkt en moeder is een pub. Ze ziet de grote liefde in menselijke vorm in Finlay, een man die op zoek is naar ‘de juiste vrouw om de rest van zijn leven te bedriegen.”

‘Daarnaast zijn er nog een paar hilarische kandidaten in deze speciale ‘aflevering’ van Love Island. Zo is één vrouw plotseling een duim als ze haar make-up afdoet. “Je gaat 50 uur van deze show kijken… Je denkt misschien van niet, maar dat ga je echt doen”, staat er als reclame in het fragment. Hiermee doelen ze op de dagelijkse afleveringen van de show, die meer dan een maand doorgaat met uitzenden’, vervolgt RTL Boulevard.

‘Helaas moet Bella-Rosa wel het veld ruimen aan het einde van de ‘aflevering’ en dat zorgt voor een stortvloed aan emoties. Maar wanneer ze beseft 1,2 miljoen Instagram-volgers erbij te hebben gekregen, is het eigenlijk wel fijn om naar huis te gaan.’

“Mooi, dan hoef ik niet meer een stomme kinderverpleegkundige te worden”, aldus de verwaande Bella-Rosa. Phoebe’s optreden als de volgespoten dame is behoorlijk anders dan haar rol als Fleabag, waarvoor ze onlangs nog meerdere Emmy’s won.’

RTL Boulevard