Love & Reality

Sahr Tucker in Temptation Island: Love or Leave als verleider

Sahr Tucker is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleider, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Sahr Tucker in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Sahr Tucker is militair en dj

Sahr Tucker is 29 jaar jong en werkt als militair. Maar dat niet alleen, want hij is ook regelmatig achter de draaitafel op grote feesten en festivals te vinden als dj. Zijn artiestennaam is Mr Tucker. Op feestjes krijgt hij, zoals zo vaak bij dj’s, erg veel aandacht van vrouwen, maar de ware liefde leverde dat nog niet op.

Dat betekent echter niet dat deze spierbundel – Sahr is bijna dagelijks in de sportschool te vinden om aan zijn fysieke gesteldheid te werken – er niet voor open staat. Sterker nog: Sahr hoopt zijn droomvrouw tegen te komen op Temptation Island. Wie weet is dat wel Jaydi, Karina, Gulcin of Denise.

Familiemens

In ieder geval heeft hij een duidelijk eisenpakket: hij heeft geen specifiek type, maar vindt het belangrijk dat de dame in kwestie goed met zijn familie overweg kan. Sahr is namelijk een echt familiemens. Hopelijk treft hij in Italië een dame waar zowel hij als zijn familieleden helemaal gek op worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bigstreet 68 (@bigstreet68_tattoo)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ℂ (@xbobblicious)