Love & Reality

Rosanne Jager is in Temptation Island: Love or Leave verleidster

Rosanne Jager is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens  huidige partner. Eerder was Rosanne al te zien in de televisieprogramma’s Miss Nederland en Project Catwalk.

Rosanne Jager in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Rosanne in Miss Nederland en Project Catwalk

Rosanne Jager is 32 jaar geleden geboren in Almelo. Zoals haar looks al doen vermoeden werkt ze als model, en dat gaat zeker niet onaardig. Ze begon in 2004 als commercieel model en liep al op meerdere fashion shows in Nederland en andere Europese landen. Ook was ze te zien in televisieprogramma’s als Miss Nederland en Project Catwalk. Bovendien werkt ze met enkele befaamde fotograven samen.

Ze is niet bang om voor wat pikante kiekjes (deels) uit de kleren te gaan, en we vermoeden dan ook dat de deelnemende heren Sorelis, Greg, Sonny en Marco nog een hele kluif gaan krijgen aan het weerstaan van deze beauty.

Allergisch voor liegen

Toch ligt voor Rosanne Jager de nadruk bij haar appearance op het vinden van een droomman. Ze is klaar voor de ware liefde en stelt dan ook een belangrijke eis aan de heren: wees eerlijk en oprecht. Voor liegen is ze allergisch, klinkt het op haar profielpagina bij RTL.

Op Temptation Island: Love or Leave treedt Rosanne in de voetsporen van haar Almelose stadsgenoot Maxime Kempees, die in 2018 al meedeed als verleidster. Gaat Rosanne Jager haar achternaam eer aandoen, en wordt één van de mannen haar prooi in de villa? Wij zijn alvast razend benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DC Models NL and @ IBIZA (@dc.models)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DC Models NL and @ IBIZA (@dc.models)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DC Models NL and @ IBIZA (@dc.models)