Love & Reality

Rodanya erkent: “Morgan en ik deden niet mee aan Temptation om onze relatie te testen”

In Temptation Island doen koppels mee om te kijken of hun liefde sterk genoeg is om de verleiding te kunnen weerstaan. Maar oud-deelneemster Rodanya vertelt vandaag in gesprek met de LINDA dat zij en Morgan zich niet per se met dat doel inschreven.

‘Wow, het was echt een mindfuck’

“Voordat ik meedeed, had ik het programma eigenlijk nog nooit gezien. Het leek me gewoon een leuk avontuur, Morgan en ik deden het niet om onze relatie te testen. Onze relatie was op dat moment goed, maar niet stabiel. Er waren wat dingen gebeurd, waardoor er wantrouwen was. Ik liet het maar op me afkomen”, blikt Rodanya, die inmiddels zwanger is van haar tweede kindje met ex Morgan.

“Maar wow, het was echt een mindfuck. Ik ben een enorme controlfreak en nu moest ik alles loslaten. Dat vond ik heel spannend. De kampvuren, waar ik kon zien wat Morgan deed, vond ik heel heftig. Niet omdat hij erge dingen deed, maar door de spannende sfeer er omheen. Ik moest realistisch blijven. Je zag maar stukjes van momenten, niet zijn hele dag.”

Pijnlijke momenten

Uiteindelijk ging Rodanya ná Temptation nog de fout in, met verleider Danicio. Hij vertelt daar voor het eerst over in de reünieaflevering, Morgan wordt er met een lopende camera op zijn neus mee geconfronteerd. “Ik had het hem inderdaad nog niet verteld, maar daar had ik de kans ook nog niet voor gekregen. Ik had ook al een paar maanden geen contact meer met Danicio. Dat Danicio er op deze manier mee naar buiten kwam, komt misschien omdat hij aandacht zocht. Ik weet niet wat hij hiermee wilde bereiken. Ik vind het jammer dat het op deze manier op tv is gekomen.”

Daarna kreeg Rodanya bakken kritiek over zich heen. “Al die haat en die bedreigingen waren zo heftig, het ging zo ver. Dat was ik niet gewend. Gelukkig ben ik een sterke vrouw, ik kon het aan. Maar leuk was het niet. Ik vind dat ik ook weinig steun vanuit het programma heb gekregen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RODANYA KELSEY (@rodanyakelsey)