Love & Reality

Ricky Lukassen in Temptation Island: Love or Leave als verleider

Ricky Lukassen is in Temptation Island: Love or Leave als verleider te zien, waarin hij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende dames beter bij hem past, dan bij haar huidige partner.

Ricky Lukassen in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Verleider Ricky nu met Jaydi samen?

Nog vóór het seizoen was begonnen, gonsde het al van de geruchten over Ricky Lukassen. Hij zou namelijk toegeslagen hebben bij deelneemster Jaydi, die samen met haar (ex?-)vriend Sonny de villa in kwam.

Zo schreef Team Tempa bij een foto van een dinerende Jaydi, waarop we de hand van Ricky lijken te zien: “Onze single Rickyboy is lekker bezig. Hij is net met Jaydi uit eten geweest. Zij kwam naar Temptation Island als koppel met Sonny, die nu overigens in Milaan zit zonder haar.” Verdacht..

Ricky is model en wakeboard-kampioen

De 33-jarige Ricky Lukassen komt uit Zevenaar en werkt als freelance-model. Bovendien is hij professioneel wakeboard-kampioen, en dus ook vaak op en langs het water te vinden. Daarover vlogt hij op Youtube, en ongetwijfeld zal zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave hem de nodige extra volgers op gaan leveren. Maar de belangrijkste vraag blijft natuurlijk: scoort hij ook de liefde van zijn leven in de villa? Jaydi misschien wel?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Team Tempa (@team_tempa)