Love & Reality
Islanders Alisa

Reünie Islanders in Nederland, Alisa Megastar deelt babyfoto’s

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Islanders komen in Nederland opnieuw samen

Terwijl het tweede seizoen van Love Island Nederland nog in volle gang is, zijn er ook al een aantal Islanders naar huis vertrokken. In Nederland lijken Ali en Carlyn steeds nader tot elkaar te groeien, maar ook de andere Islanders zijn elkaar nog niet vergeten. Zo blijkt uit een Instagram-story dat Rosa, Francesco, Minn en Morris gisteren bij één zijn gekomen. Het viertal is samen uiteten gegaan.

Love Island eten

Alisa Megastar deelt foto’s van pasgeboren babyy

Alisa Megastar is afgelopen week bevallen van een prachtige dochter. De voormalig deelneemster aan Ex on the Beach heeft nu op Instagram een aantal foto’s gedeeld van Atrisa. Bij de foto plaatst ze de tekst: “Ze is hier tien dagen oud. Ik kan niet geloven dat de tijd zo snel gaat. Binnenkort is ze alweer twee maanden oud. Dit is de eerste fotoshoot van mijn leine prinses.”