Love & Reality

Paulo Lopes in Love Island NL dé Casa Amor-publiekslieveling

Paulo Lopes maakte in Love Island NL tijdens de Casa Amor-week zijn entree. De gespierde hunk viel bij de kijkers thuis gelijk goed in de smaak, en ook bij de vrouwen in de villa heerste er meteen enthousiasme.

Paulo Lopes in Love Island NL

Paulo Lopes is 27 jaar en komt uit Rotterdam. Hij heeft Bedrijfskunde gestudeerd op de Hogeschool van de havenstad en behaalde in 2017 zijn papiertje. Zijn geld verdiende hij onder meer bij Pepperminds en WE Fashion (als sales assistent). Ook gaf hij bij T-Mobile trainingen in verkooptechnieken.

Tegenwoordig is Paulo corporate accountmanager bij Vodafone. “In mijn rol ondersteun ik bedrijven met het behalen van hun doelstellingen door de juiste focus en inzet van technologie. Het (verder) ontwikkelen van de digitale strategie en optimalisatie van het klantcontact met hun eindklant”, schreef hij op zijn LinkedIn.

Paulo Lopes in Casa Amor

Het is dus duidelijk dat Paulo Lopes over brains beschikt, maar ook over beauty én een goed innerlijk. Kijkers liepen al snel weg met hem nadat hij oprechte interesse toonde in met name Nina. “Ik zoek in een vrouw een lief persoon. Zorgzaam, intelligent. Ze hoeft niet per se booksmart te zijn, maar er moet wel een goede balans zijn tussen haar IQ en EQ.”

“Het is niet dat ik alles kan krijgen, maar ik denk dat als ik gewoon mezelf ben en blijf, dat ik in ieder geval een hóóp kan krijgen”, lacht hij. Zelf richt Paulo in eerste instantie zijn pijlen zoals gezegd op Nina, maar ook Yasmin spreekt hem enorm aan. Al lijkt de half-Braziliaanse beauty vrij snel opzij gezet, want op dag 2 van Paulo’s verblijf wordt er tijdens een challenge al flink gezoend met Nina!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paulo Lopes (@pauleau_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paulo Lopes (@pauleau_)