Love & Reality
Maurice Married at First Sight

Patrick, Dennis en Davide voor Maurice in Married at First Sight

Patrick, Dennis en Davide doen voor Maurice mee aan Married at First Sight. Het verhaal van Maurice in MAFS is een bijzondere geworden. Hij deed mee aan het experiment en werd in eerste instantie gekoppeld aan Arjan. Dat werd een apart verhaal. Maurice stond volledig open voor het avontuur en wilde Arjan ook echt een kans geven, maar Arjan haakte al snel af. Paniekaanvallen zorgden ervoor dat hij besloot vroegtijdig af te haken. Hij gaf Maurice wel het jawoord, maar besloot daarna niet mee te gaan op huwelijksreis.

Maurice krijgt tweede kans

Ondanks het gefaalde huwelijk met Arjan, krijgt Maurice van de experts van Married at First Sight een nieuwe kans. Na het allesbepalende gesprek met Arjan, krijgt Maurice van de experts de vraag voorgelegd of hij kennis wil maken met drie nieuwe vrijgezelle mannen. Zij waren niet de perfecte match, maar zaten er volgens de wetenschap wel tegenaan. Patrick, Dennis en Davide zijn de drie mannen die de kans krijgen om het hart van Maurice uit MAFS te veroveren.

Patrick in Married at First Sight

Patrick doet voor Maurice mee aan Married at First Sight. Patrick is 37 jaar oud en afkomstig uit Vlissingen, Zeeland. Hij is al een tijdje op zoek naar een leuke partner met wie hij alles kan delen, maar tot op heden vond hij die nog niet. Daar hoopt hij met MAFS verandering in te brengen. “Ik heb een leuke baan, doe leuke dingen, maak leuk ze reizen en uitstapjes. Eigenlijk is mijn leven perfect, maar mist er nog één klein dingetje.”

Patrick heeft een bijzondere eerste date uitgekozen. “Ik heb iets op mijn bucketlist bedacht wat eigenlijk helemaal bovenaan stond. Dat is parachutespringen. Dus dat leek me een heel goede, mooie droomdate. Ik ben nogal avontuurlijk aangelegd en ik dacht: Parachutespringen, vliegen. Dat past wel bij mij als persoon. Om ook hem te laten zien dat ik avontuurlijk in het leven sta.” De eerste indruk van Maurice voor Patrick is alvast goed. Later moet blijken of hij dan toch de perfecte match is voor Maurice.

Patrick Maurice MAFS Married at First Sight

Davide voor Maurice in MAFS

Davide is de tweede man die een poging waagt om Maurice voor zich te winnen in MAFS. Davide is vijftig jaar oud. Hij is Italiaans en Nederlands. In zijn brief schreef hij al: “Wat leuk en spannend dat wij binnenkort een date hebben. Ik ben ontzettend benieuwd naar wie je bent. Het zou te gek zijn als wij een klik hebben”, gaf Davide aan. Door middel van hints wilde hij Maurice alvast een tipje van de sluier geven. “Ik ben Italiaans en Nederlands. Passie & temperamentvol. Klein van stuk & groot van geest. Docent en zanger. Serieus en grappig. Zelfstandig en vrij. Ik houd van goede gesprekken, koken en uiteten, lekkere wijnen, doelen hebben, mezelf ontplooien, anderen helpen en mijn vrienden.”

Davide MAFS

Dennis doet mee aan Married at First Sight

Dennis is de laatste van de drie heren die mag proberen om het hart van Maurice te veroveren. Dennis is 46 jaar oud. “Hey match, het lijkt me ontzettend gaaf om jou te ontmoeten en samen te ontdekken of die liefdesklik er is”, schreef hij al. Dennis is afkomstig uit Ede en werkzaam als retail manager. “Ik heb me opgegeven voor MAFS omdat ik eigenlijk mijn leven nog wil verrijken. Ik merk dat ik behoefte heb aan een partner die samen met mij dingen wil ontdekken. Een stukje romantiek wil delen. Ik denk dat het heel belangrijk is om tijdens die eerste date goed in gesprek te zijn. Ik denk dat het dan al heel belangrijk is om te kijken of die match er is of niet.”

Dennis Maurice MAFS

➡ Niets missen van Married at First Sight? Volg deze MAFS groep op Facebook!