Love & Reality

Otman Chacha in De Bachelorette dé gespierde fitnesshunk

Otman Chacha is één van de knappe vrijgezellen die in De Bachelorette het hart van topmodel Sylvia Geersen probeert te veroveren. Otman is een fitnesshunk, maar je zou hem ook gerust een bodybuilder kunnen noemen!

Otman Chacha in De Bachelorette

Of natuurlijk gewoon personal trainer, want dat is zijn werk. De 44-jarige Harderwijker heeft dus van zijn passie zijn werk gemaakt, want zelf vindt hij het ronduit geweldig om aan de gewichten te hangen en dat is ook wel terug te zien als we hem bekijken. Deze Bachelorette-single is namelijk een ijdele man en vindt het belangrijk om er verzorgd uit te zien.

Bachelorette-Otman biedt luisterend oor

Toch is hij misschien ook wel een beetje het type ‘ruwe bolster blanke pit’, want ondanks dat Otman stoer overkomt, helpt hij graag andere mensen en biedt hij een luisterend oor. Nu maar hopen dat hij die rol kan vervullen voor topmodel Sylvia Geersen, die Otman dus álles mag vertellen. En tijdens zo’n praatsessie is het uitzicht helemaal niet verkeerd, dat mag een bijkomend voordeel genoemd worden.

Sylvia Geersen met ogen verleiden

Bachelorette-Otman zoekt dus een maatje met wie hij alles kan delen. Hij is er namelijk heilig van overtuigd dat liefde bestaat uit dingen met elkaar delen. Niet alleen in makkelijke, maar vooral ook in moeilijke tijden. In vóór- en tegenspoed. Otman vindt Sylvia in ieder geval een mooie vrouw en gaat haar naar eigen zeggen verleiden met zijn ogen. En zijn lichaam. En zijn persoonlijkheid, maar vooral zijn ogen.

Otman Chacha heeft niet veel met social media

Met zijn 44 jaar is Otman Chacha natuurlijk nog niet bejaard. Verre van. Maar hij is niet bepaald into social media en heeft ook geen ‘digital presence‘ van heb ik jou daar. Via een zoekopdrachtje op Google komen we op zijn Instagram-profiel terecht, maar dat is afgeschermd van pottenkijkers. Al kun je hem natuurlijk ‘gewoon’ een volgverzoekje sturen. Verder komen we, en dat is weinig verrassend, vooral bij ‘fitnessfotoshoots’ uit. Fitness, trainen, bewegen; het is Bachelorette-Otmans leven en als je een clinicje bij hem wilt boeken, dan kan dat natuurlijk gewoon. Is het echter jouw doel om de beschikking te krijgen over een fysiek als dat van Otman Chacha? Dan zul je wel een paar jaartjes moeten trainen!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!