Eerder dit seizoen hebben we zitten aanschouwen hoe Ruud een biefstuk tot steen wist om te toveren. Nicol kon dat wel beter en zou hem de kneepjes van het bakken leren. Beter ging het inderdaad… maar of de kijkers van Massa is Kassa er enthousiast van werden? Nee…
Bijzondere combinatie
Eigenlijk was alles bijzonder. Ten eerste het ontbreken van ieder kookgerei. Het gevolg? Er werd doodleuk met een schaar in de biefstuk geprikt om deze om te draaien. Vervolgens was de combinatie ook allerminst een gebruikelijke. Het werd namelijk een biefstuk bedenkt met carpaccio, sla en een kaassaus… Daar hadden overigens ook pijnboompitjes bij gemoeten als Ruud deze niet allemaal al naar binnen had gewerkt. De kijkers hebben het met stijgende verbazing aangekeken.
Pijnboompitten op biefstuk? #massaiskassa
— teeveekijker (@teeveeverslaafd) October 25, 2022
Nicolleke doet ff voor hoe je een biefstuk bakt. De lamme helpt de blinde. Maar ok, het is lief bedoeld. #massaiskassa
— Captain Dan⚓ (@OudNormaal) October 25, 2022
Respectloos, zo onwijs zitten prikken in zo’n stuk vlees. #massaiskassa
— Tier E. Lantijn (@HennySmeenk) October 25, 2022
Wie prikt er 🤬 nou in een biefstuk… #massaiskassa
— Debbie 🎸 (@TheCuriosoben) October 25, 2022
Biefstuk met carpaccio? He? #massaiskassa
— Lianne van Veen (@Liedje87) October 25, 2022
Biefstuk carpaccio 😬 #massaiskassa
— Public Insulter ⚠️ (@public_insulter) October 25, 2022
Kaassaus op je biefstuk?! Welke culinaire dingen ben ik m’n hele leven misgelopen? 😱#massaiskassa
— dr⭕ps 💉 (@dropshotx) October 25, 2022
WTF doet zij met die biefstuk? #massaiskassa pic.twitter.com/TmWc8SU5wT
— Shac 🦓 (@SvCapv) October 25, 2022
Biefstuk carpaccio uit welke diepe krocht komt dat recept vandaan #massaiskassa
— Constant van Ewijk (@Qonstant) October 25, 2022
Biefstuk bestrooien met zout en versgemalen peper, bakken in roomboter en klaar is Kees. #massaiskassa
— teeveekijker (@teeveeverslaafd) October 25, 2022
Carpaccio op je biefstuk met kaassaus erover.. is dat niet gewoon strafbaar? 👀 #massaiskassa
— Lianne van Veen (@Liedje87) October 25, 2022